Soner Sarihan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 8.187
- Bisiklet
- Cannondale
@genmaichia Teşekkür ederim.
Güzel bakan güzel görür.
Yazdığım gibi beşik kertmesi olmak her zaman
da olumsuz etki yapmıyor.
Yoksa ortak hobilerimizin olmadığı, hayata bakışımız birbirine zıt,
pek çok konuda anlaşamadığımız, hayatı birbirimize zehir edecek,
anlayışsız, kaprisli, bisiklet yada ben diyecek, evin perdelerini her 3 yılda bir değiştiren,
komşu halı aldı diye halı alan, morfifo dan kendisine 17. çizmesini, 23. kemerini, 34. fularını
alan ama hala giyecek bir şeyim yok demekten bıkmayan, bunun yanında ben tek bir
spd pabuç aldığımda dahi beni pişman edecek bir kişiyle evlenmek de olabilirdi kaderde.
Şans işte.
( Bu arada bayan arkadaşlar alınmasın, bay olan eşi kahveden çıkmayan, futbol dışında spor bilmeyen,
onuda sadece izleyen, arabasından hiç ayrılamayan bay eşlere sahip bayan bisiklet aşığı dostlarımızda var. )
Neyse bu da 2015 yılı halimiz,
Berlin - Köln - Lüksemburg - Basel - Lozan turundan sonra
İsviçre - İtalya arasındaki en yüksek 3. geçide tırmanmıştık EŞİMLE birlikte ve 6 yaşındaki oğlumuz Tibet Çınar ile.
1- Umbrail 2501
2- Nufenen 2478
3- Col du Grand St Bernard 2473 m.
Buraya ancak birbirine aşık bir çift, bisiklet aşkı ile çıkabilir.
Yukarıda eğer içiyor olsaydık, o kadar çok bira ve yemek ısmarlamak isteyen insan oldu ki
Pek çoğu motor ve arabayla yanımızdan geçenlerdi ve en yukarıya gelip gelemeyeceğimize dair
kendi aralarında iddiaya girenler de olmuş.
Evet, elbette tırmanış kadar inişte muhteşemdi canım.
Nazar etme ne olur,
doğru tercihleri yap seninde bisikletli, evli, çocuklu, mutlu, turlu yaşamın olur.
Bu arada biz 21 yıldır birlikteyiz. ( yaş çıktı ortaya ama neyse )
Latifelerimin anlayışla karşılanacağını umuyor, bekar arkadaşlara amman dikkat diyorum.
Güzel bakan güzel görür.
Yazdığım gibi beşik kertmesi olmak her zaman
da olumsuz etki yapmıyor.
Yoksa ortak hobilerimizin olmadığı, hayata bakışımız birbirine zıt,
pek çok konuda anlaşamadığımız, hayatı birbirimize zehir edecek,
anlayışsız, kaprisli, bisiklet yada ben diyecek, evin perdelerini her 3 yılda bir değiştiren,
komşu halı aldı diye halı alan, morfifo dan kendisine 17. çizmesini, 23. kemerini, 34. fularını
alan ama hala giyecek bir şeyim yok demekten bıkmayan, bunun yanında ben tek bir
spd pabuç aldığımda dahi beni pişman edecek bir kişiyle evlenmek de olabilirdi kaderde.
Şans işte.
( Bu arada bayan arkadaşlar alınmasın, bay olan eşi kahveden çıkmayan, futbol dışında spor bilmeyen,
onuda sadece izleyen, arabasından hiç ayrılamayan bay eşlere sahip bayan bisiklet aşığı dostlarımızda var. )
Neyse bu da 2015 yılı halimiz,
Berlin - Köln - Lüksemburg - Basel - Lozan turundan sonra
İsviçre - İtalya arasındaki en yüksek 3. geçide tırmanmıştık EŞİMLE birlikte ve 6 yaşındaki oğlumuz Tibet Çınar ile.
1- Umbrail 2501
2- Nufenen 2478
3- Col du Grand St Bernard 2473 m.
Buraya ancak birbirine aşık bir çift, bisiklet aşkı ile çıkabilir.
Yukarıda eğer içiyor olsaydık, o kadar çok bira ve yemek ısmarlamak isteyen insan oldu ki
Pek çoğu motor ve arabayla yanımızdan geçenlerdi ve en yukarıya gelip gelemeyeceğimize dair
kendi aralarında iddiaya girenler de olmuş.
Evet, elbette tırmanış kadar inişte muhteşemdi canım.
Nazar etme ne olur,
doğru tercihleri yap seninde bisikletli, evli, çocuklu, mutlu, turlu yaşamın olur.
Bu arada biz 21 yıldır birlikteyiz. ( yaş çıktı ortaya ama neyse )
Latifelerimin anlayışla karşılanacağını umuyor, bekar arkadaşlara amman dikkat diyorum.