Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bir bakışta aşk :)

Aziz SIRNAÇ

Forum Bağımlısı
Tepki
342
Scudo
paylaşım için teşekkürler,gerçekten sanat eseri bisikletler...

• Beğen
Tepkiler: Aziz SIRNAÇ
Bunları aldık diğelim,millet demezmi ''hakkını ver hakkını'' diye.İşimiz zor vallaha:).

• Beğen
Ben Look lara bir bakış attım galiba çarpıldım :D istemeye gidecem cok hoşuma gitti yaa paylaşım için teşekkürler içimizi açan fotolar için ..

ya benim moralim bozuldu arkadaşlar benim bisikletle karşılaştırınca:)
şaka bir yana bunlar süper parçalar inş bizimde olur yav

İnsan kendini aman yarabbi demekten alamıyor :) bu arada beyaz look u bizzat denedim mükemmel bişi.(zafer turunda sırbistan takımından esad hasanoviç arkadaşımındı bisiklet,epey gezinmiştim turun bittiği yerde:))

• Beğen
Tepkiler: kona
ben verim ortalama bir fiyat kardeş 3000 eurodan az değil 10000 eurodan çok değil nasıl ortasını bulurusn sanırım

yaf zati pazar günü vizeler yüzünden evde oturmak zorunda kaldım bide bu resimler üstüne tuz biber oldu ağlıcam şimdi içime oturdu çok güzel bisikletler

Hepsi süper wallaha :)

Buda En üstten 8. sıradaki SPECIALIZEO'nun Triathlonu:)

http://img125.yehhe.com/images/3770Triatholon.jpg

yaw kardeşim niye bunları buraya koyuyorsun.. insanın canını sıkıyosun.... :((

ben hepsini istiyorum... kim bana hediye etmek ister bunlardan birini :)) isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü :))

paylaşım için teşekkürler

Kardes zaten hastayiz, en de atese körükle gidiyorsun ya. Sabah 5 de kalkip Bisiklet foruma girip yazi yazan akli dengesi bozuk bisiklet hastasi var mi baska ? Allah hepimizi islah etsin ya :)

• Beğen
Ben de bir gün bunlardan birine sahip olmayı hayal ediyorum. Pinarello Prince olabilir mesela. Mütevazi bir seçim değil mi? :D

• Beğen
Geri