Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisikletin yeniden doğuşu

@Berkin bakan

İlgi, alaka ve bilgi edinme ile her şey olduğu gibi elinizden de iş geliyorsa yapılamayacak pek bir şey kalmıyor.
Teşekkür ederim. :)

Scudo
Yazı çok güzel olmuş teşekkürler.Ayrıca tasarım süper olmuş.Bende topluyorum bu tarz bir şey fakat daha kadro zımpara aşamasında.Boyayı evde kendim atıcam ne marka boya önerirsiniz?

Benim için cok değerli bir topik ve anlatım..
Bende bu işe yeni gonul vermiş bir ikiteker meraklısı vede Custom br bisiklet ve onu yeniden bgune kazandırmak isteyen bir kişi oldugum için ayrıca değerli bir topik dir.
Desteğiniz ve bilgiyi paylasımınız için cok tesekkur ederim.
Sanırım kısa zamanda yardımınızı isteyeceğim..

Selamlar
Okan

Anlatım ve bilginlendirme için teşekkür ederim. Kafama takılan bir konuda yardımcı olmanızı diliyorum. Metal aksamı partlatmanın yöntemi nedir ?

Merak ettikleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz, beğenileriniz içinde teşekkür ederim.

emeğinize sağlık, çok güzel ve açıklayıcı bir paylaşım olmuş

Anlatım ve fotoğraflar çok güzel. Ansiklopedik bilgi niteliğinde olmuş. Teşekkür ediyorum. Bu arada ben de eski bir bisikletimi topluyorum; fotoğraflarını ve süreci paylaşacağım sizlerle.

Bende bu aralar bir bianchi caurus 837 ile uğraşıyorum. Fakat maşa ile boyunu birbirinden ayıramadım. Boyunu üzerindeki vidası bisikleti bulduğumda yoktu. Fakat alt kısımdaki vidanın en ucunda olması gereken maşa borusunun içindeki eyik kesimli parça serbest durumda. Pasoyu söküp geçme yerinden pas söküsü uyguladım ama banamısın demiyor. Ciddibi kaba kuvvet mi uygulamam gerekiyor acaba .

yararlı bilgiler teşekkürler

"Atlas’ın 150 – 180 numarasından bir düzine alırsanız zımpara işi tadından yenmez. " Zımparanın tanesi 10 tl olarak baktım ama umarım yanlış bakmışımdır :D Toplamda 1 bisikletin boyasını kaldırmak için sadece zımpara masrafımız 100tl den fazlamı olucak? :)

@Göksun

Takoz zımparalar 150 ya da 200 kuruş/adet olarak değişmekte, yapı marketlerdeki fiyat politikalarını anlamak mümkün değil.

Çok faydalı bi' paylaşım biraz geç gördüm ama teşekkür ederim. :)

dış cephe folyoları nın fiyatlarını öğrenmek için nette aradım ama bulamadım varsa linkini buraya koyabilirmisiniz

Harika Harika söylenecek kelime bulamıyorum Doğukan sen bu işin Zanatkarı olmuşun .Senin gibisi yok.Bu Güzellikleri Paylaştığın için Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
@Ömer Tuna DİKİCİ

Ömer Abi selam, beğeninin için teşekkür ederim çok onurlandım. Hatta senin AutoMoto'ya da başlasak diyorum o şekilde durmasın artık.
Ayrıca yakında fixed gear bisikletler üzerine de çok kapsamlı olabilecek bir yazı metni hazırlıyorum onunda buradan ilk duyurusunu yapayim.

Geri