Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisikletlinin kaza sonrası hak arama mücadelesi

3 olayda ben anlatayım...
15 yıl önce filandı sanırım, motosikletle Samsundan Çorum'a dönerken Havza'da kırmızı ışıkta beklerken arkadaki nuh nebiden kalma bir ford hareket edip arkadan çarptı...İndim baktım çamurluk göçmüş, motor 1300 cc pahalı bir motor..Adamlar inmediler bile, "yürü yürü" yaptılar..3çapulcu adam +1 çapulcu kadın...Yürümek vs yok dedim polisi arayacağız..Plakayı aldığımı görünce tırstılar petrole çektik beraber..Polisi aradım..Polis "sende birşey var mı" dedi yok dedim..E o zaman ne yani der gibiydi..Bende, ben iyiyim ama motorumda zarar var dedim. Adam çok zorlanaral "iyi tamam bekle o zaman ekip gelecek" dedi..yarım saat geçti gelen yok, aradım gelir bekle dedi aynı kişi ama ses tonu tam tersi yöndeydi..Bu arada adamlar polisin gelmeyeceğine kanaat getirmiş olacaklarki yanıma gidip gelip tehditkar konuşmaya başladılar..1 saat sonra direncim kırıldı baskılarına ve boşver ettim ayrıldık...Zaten nefret ediyorduk pekiştirdi bu olay..
2. si köyde kangal köpeğim çalındığında jandarmanın tutumudur..."e zaten köpek gitmişmiş, kamera yokmuş, bir saat rapor yazmaları gerekirmiş, eğer yazılırsa nenimde karakola gitmem gerekirmiş" daha bir ton işgüzar bahaneleriyle şikayet etmemi engellediler...

İş yerim yanmıştı, kamu davası açılırmış böyle durumlarda, oysa şikayet yok davacı yok..Biz dava mahkeme bilmezdik, o yüzden mahkemesine gitmedik 2 kez...3. sünde, celp yazısında"gerekirse yakalamayla getirilmesine " diye ibareyi görünce bir gidelim dedik..ilk kez çıktığım mahkemede hakim bana "lan" lı konuşunca içimdeki tüm soru işaretleri silindi..😁..Gelde sev...lanet olsun..YTD..

Scudo
geçmiş olsun
geç te olsa bir şekilde uzlaşarak adalet yerini bulmuş ki ülke şartları malum, savcılık ta görevini yapmış,
eğer bisikletine zarar geldi ise onun tazminini isteyebilirdin, ayrıca harcadığın 5 saat için manevi tazmin talep edebilirdin bunları tercih etmemişsin,
başımıza böyle bir olay gelirse ne yapacağımızı ayrıntılı anlatmışsın teşekkürler
bu olay bence adalet sisteminin çalıştığına bir örnek, suçlu ve mağdur evraklar ve mevcut kanıtlar üzerinden tespit olunmuş

• İnanılmaz
Tepkiler: suyunsesi
Nasıl yeni tıp anlayışında hastalık değil hastaya göre tedavi varsa Bu konularda da kişiye göre farklı sonuçlanabiliyor. Ki bu kısım zaten herkesin malumu. Misal bisikletini kilitleyip bir iş için ayrılan sahibi akşam eve geldiğinde çantadan ufak bir şeyin kaybolduğunu farkeder. Tanıdığı komisere durumu haber verir. Sonuç mu ? Eşyayı çalan şahıs çabucak bulunur , eşya sahibine teslim edilir...... ya ne olacagıdı ? Burası Türkiye dedirtirler adama.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Olayı anlatan metin Ekşi sözlükten alıntı. Yorumlardan birinde "kızlara cool görünmek için işe bisikletle gidiyor gelip buraya başlık açmış" gibisinden entry girilmişti.

Çok geçmiş olsun.
Bisiklet bazı insanların gözünde çocuk oyuncağı gibi , binen de çocuk onların gözünde.Çarpıp azarlayıp gidiyor.
Niye ?
Çünkü bisiklete biniyosun ya!!
Çocuksun sen çocuk
Ne yani bi de özür mü dileyecek.
Ya bisiklette zarar varsa
Varsa var yahu!!!
Oyuncak o oyuncak bişe olmaz.

Geri