diavolo Forum Bağımlısı Kayıt 10 Mayıs 2008 Mesaj 717 Tepki 482 Şehir Antakya 4 Kasım 2011 #21 Sedona gerçekten de on numara. o fotoğraf da gerçekten çok ilginç, hiç denemedim ama bi sırrı olsa gerek
Sedona gerçekten de on numara. o fotoğraf da gerçekten çok ilginç, hiç denemedim ama bi sırrı olsa gerek
TayyipKARALİ Daimi Üye Kayıt 8 Eylül 2011 Mesaj 202 Tepki 67 Şehir İSTANBUL/KARABÜK Bisiklet Cannondale 5 Kasım 2011 #23 Kazasız belasız kulanırsın inşla Sedona gerçekten de on numara. o fotoğraf da gerçekten çok ilginç, hiç denemedim ama bi sırrı olsa gerek bisikletin arka tekerinden tutup kaldırdıhın resimde arka fireni basılı durması için tutturdunmu ? xD
Kazasız belasız kulanırsın inşla Sedona gerçekten de on numara. o fotoğraf da gerçekten çok ilginç, hiç denemedim ama bi sırrı olsa gerek bisikletin arka tekerinden tutup kaldırdıhın resimde arka fireni basılı durması için tutturdunmu ? xD
burak durel Forum Bağımlısı Kayıt 27 Eylül 2010 Mesaj 668 Tepki 436 Şehir istanbul İsim Burak D. Başlangıç 2010—11 Bisiklet Scott Bisiklet türü Dağ bisikleti 5 Kasım 2011 #24 bisiklet ve sondan ikinci fotoğraf çok hoş gerçekten güle güle kazasız kullanın..
K keremak Üye Kayıt 4 Kasım 2011 Mesaj 99 Tepki 28 Şehir İZMİR 6 Kasım 2011 #25 hayırlı olsun güzel bisiklet kadrodaki sidi çıkartması çok hoş durmuş