Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir de başımıza fomo (fear of missing out) hastalığı çıktı. siz de hasta mısınız?

Benim işim e ticaret olduğundan sevsemde sevmesemde mecburum :( bisiklette bile kollarımı gidona uzatıp mesaj yazmaya çalışıyorum bazen :D

Scudo
abi senin olay fenaymış. ben kendi durumumu çözdüm iş hayatından evvel bilgisayar öğretmenliği öğrencisi olmama rağmen bilgisayarla pek işim olmazdı. arkadaşımla gezer dururdum. öyle paramız olduğundan da değil boş boş yürürdük sadece ama keyif alırdım. ama adıyaman'da dışarı çıkma hevesim yok, iş yerinde bilgisayar evde bilgisayar. tv nin bizim ailede yeri yok, bi tv miz de yok ama şu internet zorluyor beni. şu gündemi kaçırmama durumundan kurtulmak gerek. işler kötü, fena bağımlı olduk. @Murat Alaaddinoğlu

Ben de bu durumdaydım bir ara, sağ olsun forum yetişti imdadıma.
Gece uyanınca bile foruma bakıyorum. Hanım elimden alacak artık telefonu.

Bu arada yolda yürürken ben de okuyup yazıyorum ama emin olun gözler şaşı bakınca yolu görmek kolay oluyor. :p

Birileri bizi iletişimde kal diye doldurdu..
Bizde hemen kandık
Oysa kimse demiyor ki iyi de ne iletiştiğin daha önemli
Sadece onların ticari kaygılarına hizmet eden şeyleri iletişsek yeter..

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
az evvel basit bir test çözdüm cep telefonu ile ilgili. hakkımda şu tespit çıktı.

-------------------
Bağımlısınız
Cep telefonunuzla aranızdaki ilişki tam anlamıyla bir bağımlılık ilişkisi. Bir an bile yanınızdan ayırmıyorsunuz. Sizin için bir tür yaşam destek ünitesi işlevi görüyor. O olmadan yolunuzu kaybedecek gibi duruyorsunuz. Çalmadığı ya da onunla oynamadığınız zamanlarda tedirgin oluyorsunuz. Abartmayın bu kadar. Eninde sonunda bir iletişim aygıtı. Üstelik alternatifsiz de değil. Siz ona bağımlı olmayın, o sizin hizmetinizde olsun… En azından sizin yerinize kararlar almasına izin vermeyin…
------------------

telefon akılsız olanlardan, twitter yok, facebook arkadaş sayısı ise gezi olaylarından bu yana 15 kişiye düştü. note 3 alma hayalim var onda sonra kısmetse hastalanırım. :)

Geçen gün tuşlu bir cep telefonu almak gafletinde bulundum, gittim bir mağazaya satıcı çocuk" abi sen iyi misin" dedi bana ? "Niye tuşlu alıyorsun ki" dedi".Ne bileyim benim için telefon sadece arama ve aranmak onun için en basitini ve ucuzunu arıyorum" dedim.Uzaylı görmüş gibi baktı.Durum bu boyutta resmen.

Ben mecburen akıllı telefon kullanıyorum. Yurtdışı konuşmalar pahalı diye tango,skype şart benim için diye. Feysbuk yok, tivitır yok, 4-5 yıldır televizyonun 't' sinden haberim yok. Gündemden haberim yok olmasın da zaten. Gündem mi var? Herşey provokasyon, peşkeş, iftira, lokanta çıkışı yakalanan gizli aşıklar, bikiniyle yakalanan ünlüler, taksim meydanında bomba, alsancakta kavga eden travestiler, yalancı politikacılar...

Günde en fazla 2 saat bakmak lazım yoksa ileride sorun olur..
Nomofobi; Sırt ağrıları, duruş bozukluğu, karpal tünel sendromu, başağrıları, görme bozuklukları ve radyasyonun uzun dönemdeki kanserojen etkisi gibi fiziksel zararlara yol açabilmektedir. Aynı zamanda akıllı telefon bağımlılığı anksiyete, yalnızlık ve depresyon ile ilişkili bulunmuştur
(link).

Son düzenleme:
Geri