Scudo Sports

Bir dolandırıcı daha

Furkan Çınar

Forum Bağımlısı
Tepki
212
Bisiklet
GT
(link) 400 Liraya kim bulmuş Corratec Revolution'ı ?

Scudo
4 seçenek var:1-enayi,2-çalıntı,3-adam zengin insanları sevindirmek istiyor,4-dolandırıcı.

uppsss...!adam belki fabrikadan indirimli alıyordur :cool:

sahibine bi mesaj attım get ile açarmısınız farkını ben ödedim diye cevap bekliyorum :) Bu arada Fiyat düşmüş 340 yapmış ilan onay sürecinde :D

@Deniz Caz
Aynı mesajı ben de atmıştım eğer ilan gerçekse kadro benim :cool:

@furkancinar98
Açık arttırmaya gider bu iş. Öbür arkadaş furkan isimli üye ne veriyosa ben sana 50 lira fazla veririm diye mesaj atmıştır bile :D

yok ben almak için atmadım o mesajı sadece dolandırıcı olduğunu kanıtlamak için attım o fiyata imkansız diyorum millet 1000 tL den aşşağı satmıyorlar

@Deniz Caz

İşin şakasındayız zaten :)

Arkadaşlar. Ben bu bisikletide bisikletin sahibinide tanıyorum. hatta bu bisiklete binip gezmişliğimde var. o fiyata diyorsunuz verilirmi Muhammed verir. hatta ben kadrosunu satacagını bilseydim kendim alırdım. Muhammedin paraya ihtiyacı yok. bu bisikletide üstelik kaskolu. her parçasına sonuna kadar kefil olurum çünkü çok az kullanıyor. İçinizden birisi alırsa çok şanslı.

@recep24ank

Muhammed dediğiniz kişi Sakarya'da mı? Adapazarı, Erenler ya da Serdivan'da falansa, numarasını rica ediyorum. Bisiklet satılmamışsa gidip göreceğim.

Bu ilana ancak gülünür adam 3000 liralık bisiklete 240 tl fiyat biçmiş :) tam komedi

2000 tl aciliyetten falan yazsa çok kolay dolandıracak :D neyseki bisikletten anlamıyor bu dolandırıcılar.

Evet anlamıyorlar sadece aynakol bile yazdığı fiyat eder haberi yok galiba mesaj attım çağrı attım kapalı telefonu adamın :)

sahibindendeki nicname'i xtremecycling...:) peh peh peeehhh....

Sahibini tanımam etmem savunuyormuş durumuna da düşmek istemem ama yanlışlıkla 1 tane sıfır eksik yazmış olabilir mi?

Düzeltme:Üyelik tarihine şimdi dikkat ettim, bugün üye olmuş.Bu durumda evet akılda şüpheler çoğalıyor.

O da olabilir tabi. Ama düzeltmezse başı çok ağrır aramalardan.:)

Geri