@Aytaç Ç.
Proje dediğimiz iki civata sıkmak. Yoksa imkan olsa ben projenin kralını yaparım abicim. Bitti bu bisiklet 2 yıldır kullanıyorum arada. 11. Yılını tamamladı bende. Seviyorum süheylayı, o da beni seviyor...
Bu gece yazabilmek için hiç mecalim kalmadı, lakin bu konuyu sonuçlandırmak istiyorum. Bisikleti sedefli beyaz minibüsçü kaplamasıyla kapladım. Cafcaflı oldu. Ek yerlerine kaplama yapışmadığı için ince bir fırça yardımıyla (sulu boya fırçası) ek yerlerine beyaz boya sürdüm. Sonra tabelacıya gidip kendime özel çıkartma yaptırdım (20 tl verdim içim cız etti) yapıştırdım. Bisikletimin jantları taiwan malı noname (adı sanı belli olmayan mala noname deniliyormuş) kullanmaya devam ettik çünki hem çift kat ve kesiti köşeli bir profili vardı çemberlerin. Siyah çemberlerin üzerine paraya kıydım 65 tl verip cst marka slick (dişsiz lokum gibi düz lastik) aldım bir çift. Sonra indim Bostancı köprüsünden aşağıya geçtim sahilyoluna, aheste aheste takılıyorum, arada kızaklıyorum filan ama lastik kokuyor. Para verdim diye kıyamıyorum. Bitmiş hali için şuan elimde fotoğraf yok ama yarın sabah çatı arasına çıkıp bikaç tane fotoğraf ćekeceģim.