Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir fakirin fixed macerası

bende merak ettim şimdi bol bol resim koy :D

• Beğen
Tepkiler: Orhan57
Scudo
@Aytaç Ç.
Proje dediğimiz iki civata sıkmak. Yoksa imkan olsa ben projenin kralını yaparım abicim. Bitti bu bisiklet 2 yıldır kullanıyorum arada. 11. Yılını tamamladı bende. Seviyorum süheylayı, o da beni seviyor...

Bu gece yazabilmek için hiç mecalim kalmadı, lakin bu konuyu sonuçlandırmak istiyorum. Bisikleti sedefli beyaz minibüsçü kaplamasıyla kapladım. Cafcaflı oldu. Ek yerlerine kaplama yapışmadığı için ince bir fırça yardımıyla (sulu boya fırçası) ek yerlerine beyaz boya sürdüm. Sonra tabelacıya gidip kendime özel çıkartma yaptırdım (20 tl verdim içim cız etti) yapıştırdım. Bisikletimin jantları taiwan malı noname (adı sanı belli olmayan mala noname deniliyormuş) kullanmaya devam ettik çünki hem çift kat ve kesiti köşeli bir profili vardı çemberlerin. Siyah çemberlerin üzerine paraya kıydım 65 tl verip cst marka slick (dişsiz lokum gibi düz lastik) aldım bir çift. Sonra indim Bostancı köprüsünden aşağıya geçtim sahilyoluna, aheste aheste takılıyorum, arada kızaklıyorum filan ama lastik kokuyor. Para verdim diye kıyamıyorum. Bitmiş hali için şuan elimde fotoğraf yok ama yarın sabah çatı arasına çıkıp bikaç tane fotoğraf ćekeceģim.

Son mesajın ardından ben bile bakamadm bisikletime. Yarın inşallah bitmiş fotoğrafları atacağım

Çok heyecanlı başlayıp, finali kötü biten/yarım kalmış hissi veren diziler gibi olmuş senin iş dostum. En azından bize bu yolun işe yaramadığını göstermiş oldun. Teşekkür ederim kendi adıma :)

Canin sagolsun. Denemek, o duyguyu yasamak, o halleri kurmak bile paha bicilemez bisey. Mesela yaomamis olsaydin hep icini kemiren biseyler olcakti keske denesemmi diye. Cok super bisey senin yaptigin. Tebrikler. Sen basarisiz olmamissin.Aksine boyle bi projeden galip bile cikmissin;) denemek super bisey

Basindan beri okuyorum konuyu dostum, en son halini gormek icin merakla baktim ama eklememissin,az cok kafamda bi sekil olustu,uygun bir zamanda eklesen keske diye beklemekteyim

Bende şuan böyle fakir bir fixed düşünüyorum kadro bulabilirsem de o yüzden harbi meraklandım.

sadece bu var elimde şehirdışındayım dönünce detaylı foto söz

Dosyalar

• IMG-20140808-WA0006.jpg
    IMG-20140808-WA0006.jpg
    32,5 KB · Okunma: 313
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Rez nerak ettim

Bir şey dikkatimi çekti, bu arkadaş hep proje konuları açıyor sonra vın.Neden acaba? Ben de en başından beri bakıyorum ancak sizin bir kaç konunuz böyle.Gösterip de vermemek gibi oluyor bu.Not cool!

Geri