Scudo Sports

Bir Fixed Bike' ta benden :)

O yeah :) Baya güzel duruyo ya, sorunsuz cillop gibi, bende paso bi sorunlar çıkıyo ya yok orası gevşedi yok şusu şeyoldu. Bunda çok bi sağlam görüntüsü var :)

Ama hiç ss ile zaman kaybetme bence :) Fixed kullan baktın yoruldun ss e geçersin yarı yolda.

Ben 2 3 ay daha istanbulda değilim ama sonra fixed toplanmacası yapsak mı? Birkaç kişi birbirini tanıyor ama ben kimseyi tanımıyorum. Nasıl olur acep?

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
Scudo
@mcanb

Evet Beklenen cevap geldi.
Toplanmaca.

Sayı az olabilir ancak bizim ne eksiğimiz var dünya üzerindeki fixed gruplarından diyerek gaz veriyorum ve bununla ilgili konu açma görevini sana veriyorum :)

Biraz daha bisiklete alışayım geçicem full fixed a inşallah ;)
Vallahi fixed kullanan arkadaşların bazılarını bende sadece forumdan biliyorum. Birtek Halil ile görüşüyoruz bazen, ben her türlü varım buluşmaya :)

Ya çok istiyorum da işte dediğim gibi eylül sonu geri geliyorum Türkiye ye. Ondan konuyu şimdi açarsam ilk buluşmaya gelemem zaten eğer yazın buluşulursa :/ Ama bi kamuoyu yoklaması yapmak lazım, bence 10 kişi falan çıkar eğer herkese uyan bir zaman bulunursa, ya da herkes zamanını uydurursa :) Zira herkese uyan zaman ütopyadır :)

• Beğen
Herkese uyan zaman evet ütopya olacak.
10 kii varız yokuz doğrudur.
Bence konuyu açalım - bekleriz seni napalım artık :)

Renk Çok Etkileyici
İyi Günlerde Kazasız Belasız kullanmanız Dileğiyle

• Beğen
Bugün can la sahildeydik . gerçekten harika bir bisiklet . mat siyah çok sıkı duruyo. artık modalama zamanı :)

• Beğen
Geri