Scudo Sports

Bir Fixie macerası..

@Tahir Keskin yani göz körü 44 saydım. Evet biraz küçük ama elimde bu vardı diğer dişli yanılmıyorsam 52 idi oda beni yorar biraz yollarım parkur gibi.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Scudo
@Yzc61
44 güzel. Dediğiniz gibi yormaz hem. :) Hayırlı olsun.

@Tahir Keskin
Teşekkür ederim

48/18 dişli oranı kullanıyorum. Kalkışlarda ayağa kalkmak gerekiyor. Ama pek yormuyor. Uzun turda kısa yokuşları bile sorunsuz çıktım.

Dosyalar

• IMG_20170524_183600.jpg
    IMG_20170524_183600.jpg
    209,4 KB · Okunma: 53
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Yzc61
Kolay gelsin dostum.
Ben rengini anlamadim dogrusu. Ne renk bu acaba ?

@mariokaldato doğrusunu söylemek gerekirse bende pek anlamadım metalik gri dedim adama ama tam benzemiyor

@Yetkin 48 de iyidir. Şuan bi Caddebostan tur ı atayım dedim uzun zamandır fixie sürmediğim için ayakları kaldıramıyorum. Ama sürekli kullanana engel değil. Asıl zor olan yokuş inmek :)

Evet buda son hali. Şimdilik beyaz gidon bandı tercih ettim(kenarda köşede bu vardı) yurtdışından kahverengi bi gidon bandı sipariş ettim onu bekliyorum biraz da.
1 yıldır fixie kullanmayınca insan unutuyormuş. Trafikte slalom filan yapmak zor oldu. Bir kaç kaza atlattım şimdiden ama gerçekten çok zevkli ve adrenalin dolu. Trackstand filan eskisi gibi yapmaya çalışıyorum. Bi ara hızlı giderken skid yapayım dedim pedal kaydı ayağımdan Allah a emanet durdum Ama insanların yanından geçerken dönüp bakmaları, elle göstermeleri bisikleti hoş olmuyor değil. İnşallah kazasız belasız bir ömür gider benle bu bisiklet. Herkese iyi pedallar

IMG_1924.JPG IMG_1959.JPG

Geri