Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir garip olay...

Gerçekten çok üzüldüm, ve cidden adam toplayıp onları dövelim demek geldi içimden..

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Scudo
olaya bak yaa..adam gelip bıçak da takabilirmiş demek..bir de eşinizin yanında, ahlaksız adamlar!

• Beğen
Çok geçmiş olsun, insan ne söyleyeceğini bilemiyor, hayatımız artık güvende değil.

Özel hastanelerde acilde para alınmıyor durumu doğru ama bazı şartlar oluştuğunda para alınmıyor. Buna o an nöbetçi olan doktor karar veriyor. Ben son zamanlarda iki defa özel hastaneye acilden başvurdum, ilkinde ücret almadılar (Bu durumda SGK'dan alıyorlar), ikincisinde benden aldılar.

Çok geçmiş olsun diyorum ve konuyu da bu kadar üsturuplu anlatabildiğinizden dolayı sakin biri olduğunuzu varsayıyorum, keşke böyle şeyler yaşanmıyor, yaşamıyor olsak. Böyle şeyler duyunca iyice paranoyaklaşıyor insan, malum durumlardan dolayı neredeyse iç savaş çıkmak üzere birileri resmen üzerimizde tepişiyor maalesef. Dışarı adım atmaya korkar olduk şu canım memleketimizde.

• Beğen
Öncelikle çok geçmiş olsun Edip Bey,

Bu ülkede değil sokağa, balkona çıkarken iki kere düşünmek gerekiyor. Yoksa siz bilmiyor musunuz bunu ?

• Beğen
Geçmiş olsun, biraz uyuşturucunun işi birazda toplumsal baskının sonucu. Sağlıklı sosyal ilişkiler kuramıyor, parasızlık bitmiyor evlenme kız arkadaş edinme huzurlu olma ihtimalleri ve umutları dahi kalmayan insanlar sonuç itibari ile bir nevi intihar bombacısı oluyor doğal olarak.

Geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış, daha kötüsü de olabilirdi. Bunlar Taksim'de bir komandoyu bile öldürebilmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
Kendi elinizle yakalayıp karakola teslim etseniz dahi hiç bir şey olmazdı suçlulara emin olun. En kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle.

• Beğen
Abi geçmiş olsun gündüz saatlerinde bile çok sakat bir yer oldu Taksim neyse ki daha ciddi bir şey olmamış sana.

• Beğen
Kendinin olmayan karşısında yok etme bir nevi kamikaze dalışı yapıyor. Ölmek bile onun için kar gibi bir durum.

• Beğen
geçmiş olsun. şükür ki daha ciddisi olmadı.
ben taksim yürüyüş yoluna ilk defa 7 ay önce gittim. bisiklet kullanmaya başlamadan önce a sosyal denecek bi insandım. ozamanlar güzerhaglarım belliydi. bakırköy bağcılar eminönü.
gece turu olduğundan dönüşte sabaha karşı 5 gibi taksime uğradık bi köşede dinleniyorduk.
ama ben tedirgindim. arkadaşlar alıştı ki rahattılar.
yürüyüş yolu boyunca istanbulun 1 günde çıkaracağı çöp yol boyunca dekor niyetine dağıtılmış. 3 metrede bir yere yığılmış sarhoşlar ve koluna bildiğin kızı takıp nereye götürdüğünü bilmediğim ltgb liler...
işte o gün taksime ilk girdiğim zaman benim son girdiğim zaman da oldu.
esenler karabayır bile daha az tehlikeli valla. ( en fazla yanına biri yaklaşıp mal mı arıyodun diyip geri gidiyo )

• Beğen
cok geçmiş olsun adamları iyi pataklamışsın anlaşılan. tutsaydında yengede çaksaydı iki tane :D:D

• Beğen
@Edip Dinçer bunlar onemli seyler degil. Onemli olan artik e katli tunelimiz var. Gecmis olsun ne diyim. Olmemissiniz. Hic bisi de olmaz. 2023 hedefi ulan uganda seviye geldik 2050 de tas devrine donecez bu gidisle.

• Beğen
Adana gibi pisligin kol gezdigi bir yerde yaşamama ragmen basıma bu kadar kötü bir olay gelmedi gercekten sanssız bir gününüzdeymisiniz çok geçmiş olsun

• Beğen
Geçmiş olsun Edip bey...artık sokaklarda yürümektende tedirgin ve korkar olduk...yaşadığınız olay hepimizin başına gelebilir...Allah korusun...daha beteri olmamış dua edelim... bir zamanlar rahatça dolaştığımız sokaklarda acaba şimdi ne olacak düşüncesiyle dolaşmak daha doğrusu koşturmak...:( ihtiyar heyetinin kendi arasında konuştuğu gibi " NE OLACAK BU MEMLEKETİN HALİ" ... tekrar geçmişler olsun...

• Beğen
Çok geçmiş olsun çok ilginç ve talihsiz bir durum ne yazıkki :(

• Beğen
@Edip Dinçer geçmiş olsun. Büyük bir olay atlatmışsınız. Çok üzüldüm sizin başınıza gelen başka bir insanın başına gelebilir. Sadece içki değildir aldıkları kesinlikle madde bağımlılığı vardır. Ayrıca kanunların bile korumadığı bir ülkede yaşıyoruz.

• Beğen
Geri