Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir günde 305 Km. İstanbul-Sakarya Karaçam-Söğüt (Ertuğrul Gazi)-Eskişehir

Scudo
bir günde 305 km'lik yolculuğun adı tur olmaz , olsa olsa adı ıstırap olur .

@hamlet2006

Ustam bizde "bir günde 360 km." desek mi ??
Bu yolculukta size de başarılar.

Olsun görüşürük gene yolcu ederim en kötü

@Mur@t_Ok söğüt yönüne hiç gitmedim ama güneşli bi günde araçla turlayayım bilgi veririm yol hakkında bu aralar karlı gösteriyor hava durumu

@ippon

Bisiklet bir tutkudur. Bu uğurda ızdırap değil keyifli sürüşler çekeriz.

Bisiklet gönül işidir. Gönlü bisiklette olanın yolculuğu da ne kadar uzun olsa keyif verir

@N.ÖZKAN

Evet bizim de eksiklerimizden biri bu otobüs firmasıyla görüşmek gerekirse iki otobüsle dönülür.

@uslsy

Yanlış hatırlamıyorsam 230 km kadar bir yol. Cok rahat gelirsiniz.

@N.ÖZKAN

1 2 kisi vizeden dolayi ayni gun donecek. Ben ankara ya devam edecegim. Mutlaka yanıma birileri daha gelir. Kalanlarla 2 yada 3 farkli otobüsle döner. Sorun olmaz.
@ippon

Ekibin genel tur mantığı 100 250 km arasi olduğu icin pek sorun olmaz .

@S-Works
bizim de günlük rotalarımız 100 km yi buluyor. 70-80 km performans denediğimiz rotalarda oluyor. mantıklı bir strateji ile 230 km sorun olmaz sanırım..

Eskişehir konaklama olayını çözmemiz gerekli. Bakalım velesbid 'in bisiklet evi varmış. Şu an tadilatta. Onlarla irtibata geçtik eğer ki o zamana kadar biterse konaklama için bizi misafir edecekler. Aksi takdirde uygun bir yer şimdilik zor gibi her yer ateş pahası.

@BurakMehmet
40 km de bir 5 dk.lık mola verip gıda takviyesini iyi yaparsanız 230 km rahat biter. ama muhakkak bu 230 km de yemek molası verilmeli.

Biz de planlarda bir şaşma olmazsa 23 Mart'da Bursa - Çanakkale yapmayı düşünüyoruz tüm pedaldaşlara kazasız belasız turlar dilerim. Vize işlemlerini başlattım bakalım hayırlısı.

@sadi imren

Kazasız Turlar dilerim. Vize işlemleri önemli...

@Mur@t_Ok söğüt yönüne hiç gitmedim ama güneşli bi günde araçla turlayayım bilgi veririm yol hakkında bu aralar karlı gösteriyor hava durumu
[/QUOTE]

Bilgileri bekliyor olacağız.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Güneşli bi gün didiydim hava güneşli olunca gidem bakam dedim şu yola.
Zemzemli köyüne kadar araçla gittim ordan bisikletle söğüt ve küre köyüne kadar gidip döndüm. Zemzemli köyü ile söğüt arasında bir sıkıntı yok, yol geniş, yol yanı bandı geniş, trafik sakin, araçlar genellikle taksi, kamyon tır otobüs nadir, yol boyunca çeşme var zaten.
191480191481191482191483191484
Yol kenarlarıda temiz sayılır bu arada pek cam kırığı, kesici biçici şeyler yok. Ben Söğütün içinden geçtim birde çevre yolu var söğüt içine girmek istemezseniz. Ancak gel gör ki söğütten sonra şu fabrika var: (link)
her taraf fabrikanın hafriyat kamyonu, tırı falan filan yol zaten daralıyor söğütten sonra, İstanbul Eskişehir yolundan bi farkı kalmıyor. Yol kenarlarında cam kırıkları, metal parçaları, parçalanmış kamyon lastikleri pek bisiklet sürmeye elverişli değil bence. Yolun asfaltı fena sayılmaz ama trafik kötü. Artı Söğüte gelen tur otobüsleri bu taraftan geliyor.
191485191486

Söğütte yemek yemek isterseniz şurayı tavsiye edebilirim, girişte (İstanbul tarafından geliyorsanız) hemen Petrol Ofisinin yanında bi çadır var, köfte, döner, pide falan yapıyor:
191487
Onun dışında Sögütte iki Şok bi Bim var.
Bİrde ana yola göre daha fazla tırmanış var gibi geldi bana Orhangazi de anayoldan ayrıldığınızda 350 mt kadar bir irtifadan Gündüzbey köyünde 1050 mt irtifaya tırmanacaksınız. Ana yoldan devam ederseniz Bozüyük sonrası bir rampa var 800 mt falan irtifası. Birde tali yol olması nedeni ile yolda aydınlatma yok gece sürüşü yapacaksanız bol ışık alın.
Bilecik tarafından gidecek olursanız Bİlecik merkeze girmeyin derim gene 250 mt kadar ekstra tırmanış var Bilecik merkez 500 mt irtifada zaten.

@trainspotting35
Benim eşten yana vize işi sıkıntı olmazda işten vizeyi alırsam ve extrem bir aksilik çıkmazsa birde bakmışım Eskişehir yolunda bende olurum...

@thieft3000
Bilgiler için teşekkür ederim. Büyük olasılıkla söğüt akşam sürüşü olacak gibi ışıklandırma olmaması sıkıntılı ama trafik olmaması rahatlatıcı hayırlısı bakalım 1,5 ay var antrenman yapmak lazım. Pazar günü Çatalca Ormanlı Köyü 111 km yaptık ama daha da antrenman şart yoksa kanaatimce 145 km de Sakarya Karacamda patlak verilir.

Eskişehir - İstanbul otobanından Söğüt'e yol ayrımı var Bilecik'in karşı yamacında. Eğer bu ara yolu gece geçecekseniz muhakkak ışıklandırmanız olsun. Hatta fosforlu elbiseler de güvenliğinizi arttırır. Yol tek şeritli mıcır asfalt yol olduğundan kenarında dar sayılabilecek bir boşluk var emniyet şeridi kadar geniş sürüş alanı olmayacak. Yine de trafik seyrektir. Söğüt Eskişehir yolu da yine 25. km ye kadar benzer özellikler gösterir. Bu iki yol da genellikle rampa ağırlıklıdır. Bir Bilecikli (Söğütlü) olarak üzülerek söylüyorum ki meşhur yemeği veya tatlısı olmayan nadir illerden biridir bizim buralar.

Türkiye'de olup da bir şey isteyince güneş bile insana engel oluyor. Burada hava 23:00 gibi anca kararıyor ?.

Geri