Scudo Sports

Bir güneş doğdu

kaju

Evlenmeyin olm. Ya bisiklet ya ben oluyo.
Tepki
286
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Dahon
Efsane başkanımız istemediğimiz şekilde gitse de, Fenerbahçemize Ali Koç gibi bir başkanın seçilmesi mutluluğunu sizinlede paylaşmak istedim. Bunun sadece Fenerbahçe için değil, Türk sporu için de çok önemli bir milat olduğunu düşünüyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.

EN BÜYÜK FENERBAHÇE!!!

Not:inşallah bir gün büyük takımlar bisiklet sporuna el atar da bisiklet sporunun Türkiyede ki gelişim ivmesi hızlanır.

Scudo
Evet bir Fenerbahçeliyim, lakin öncelikle konuyu Türkiye açısından ele alacağım.

Ülkemizde tüm yönetim birimlerinde bu tip insanlara ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
Gerek siyasette gerek ise yönetimlerde zaman içinde bu tip kaliteli ve bilgili insanlara el çektirildi. O zaman görüntü tamda bugün gördüğümüz gibi bir kirliliğe sahip oldu.

Bu değişimin tüm ülkemize kaliteli yönetim anlaşıyışını bir domino etkisi ile getirmesi dileği ile.

Hoşgeldin Başkan...

Konuyu Fenerbahçe olarak ele alacak olursak. Evet efendim görüyorsunuz. Tam da aşağıda.
Fazla söze gerek yok. Görüyorsunuz...

ad5f2ebd85864bcb9131150f9d9b1a06.jpg

Beklentilerimiz çok büyük. İnşallah bu beklentileri en iyi şekilde gerçekleştirir :)

• Beğen
Tepkiler: kaju ve uslsy
Bir Galatasarayli olarak cok sevindim. Aziz Yildirimin ozellikle futbol camiasında yarattigi gergin ve kavgaci tutumun sona erecegini düşünüyorum. Umarim ilerleyen gunlerde sadece spor konusuruz.
Yalniz aziz baskanin yakinindakiler kendisini cok pohpohlamis olacak ki 4 kati farkla kaybettigi bir secimi kazanacagi dusuncesiyle secime gitti. Yerinde olsam istifa eder ve daha prestijli ayrilirdim.

Konuşmasında zarif ve beyefendi bir üslup kullandı.Ali Koç'un Atatürk konuşması da muhteşemdi.Ülkem adına heyecan duydum,bir Galatasaraylı olarak.İnşallah herşey olumlu olarak değişecek.

ALİ KOÇ BAŞKAN FENERBAHÇE ŞAMPİYON !

• Beğen
Tepkiler: kaju
Bir atasözü var: "Yemeden şükretme."
Güzel ve olumlu konuşmalar, sağlam gibi gözüken bir ekonomik yapı.
Yeni başkandan bu gösterilen teveccühe yakışır icraatlar bekliyoruz. Umarım iyi olur.

Öncelikli olarak türk sporuna değer veren bir Beşiktaşlıyım. Benim bu cümleyi yazmam bile bence türk futbolundaki tarafların ne kadar birbirinden ayrıldığının bir göstergesidir. Ali Koç, Fikret Orman gibi vizyon sahibi(Ali Koç bir planımız yoktu seçim öncesi minvalinde açıklamalar yaptı ancak şu an başkan ve ben ayakları yere basan bir vizyon çizeceğini düşünüyorum.) insanların Türk sporuna katacağı çok fazla şey var. Hem finansal anlamda hem itibar anlamında hem de tabiiki somut başarılar anlamında.
Bence gelecek zamanlarda büyük kulüplerimizin bu tarz aklı başında yöneticileri başta altyapı olmak üzere Türk sporunu geleceğe taşımak adına eksik olan ne varsa el ele verip birlikte hareket etmeliler.
Umarım güzel günler görürüz. Avrupa arenasında takım ayırt etmeksizin büyük başarılar yakalayan türk takımları görmek istiyoruz artık.

• Beğen
Tepkiler: kaju
Ne sporu birader?
Trilyonları sağa sola dağıtıp,stadyumdakileri eğlendiriyorlar sadece..Sen de eğlen,senin de hakkın ama bana ''spor'' filan deme..Geç bunları..!
Aziz Yıldırım gitti,Ali Koç geldi..Ne değişti?Ne değişebilir?Hiçbir şey..
Ali Koç'un konuşmasına baktınız mı?Başkanın yüzüne karşı kavga edelim,yalancısın falan filan diyor..Spor kulübü başkanı böyle mi olmalı?!
Bir de ramazanda su içerek konuşuyor..
Büyük bölümü müslüman olan bir ülkede,önemli bir anda su içmeden konuşamaz mıydı?!
Hergün konuşan biri var mesela..Hiç ramazanda su içtiğini gördünüz mü?!

Sorun sistem,kişi veya kişiler değil..Sistem kötüyse,gerisi beyhudedir..

@ahlaksız bu kadar da umutsuz olup, sadece olumsuzlukları görmemeliyiz bence. Sistem kötü diyorsun evet doğru en büyük sorun sistem. Ancak sitem ederek, birbirimize laf anlatmaya çalışarak bir yere varamayız. Çözüm önerileri sunmalı gerektiği zamanda uygulamalıyız. Ben sadece umut ediyoruö ki Ali Koç gibi ekonomik anlamda üst seviyelerde olan başkanlar sağlıklı bir şekilde ülkenin çıkarlarını düşünürse sistemi de düzeltebilirler, türk sporunu da istediğimiz noktalara ulaştırabilirler.
Manchester City, PSG gibi kulüpler arap para babaları sayesinde nasıl geliştiyse biz de bunu başarabiliriz bence.

@ahlaksız
Konuşmaları baştan dinleseydiniz bir bütün olarak, Ali Koçun neden o noktaya geldiğini anlardınız. Sistem kötü haklısınız, ama sistemi böyle adamlar gelmeden düzeltemeyiz. Daha önceki başkanlar ve hatta mevcut başkanlar arasında bile Ali Koç bir büyük takımın başkanlığına ihtiyaç duyacak bir karakter değil. Aksine klübün ona ihtiyacı var. Daha ileri gidiyorum, Ali Koç bir Fenerbahçeli olarak deseydi ki, ben Beşiktaşa/Galatasaraya başkan olmak istiyorum bu camialarda bile yok ne alakası var gibi yaklaşımdan ziyade, değerlendirilecek bir teklif getirmiş olurdu. Kimsede ketum bir şekilde hayır demezdi. Ali Koç gibi adamlar türk sporu için şanstır.

Not: Allaha inanmayan bir kötümserin su olayına bu kadar takılmaması gerekir bence. Maksat çamur atmak olmamalı. Herkesin ramazanı mübarek olsun.

@ahlaksız Bu kadar boş muhabbet görmedim. Ramazanda birinin su içmesi neden saygısızlık oluyor? Gerçekten, mesela sana göre neden saygısızlık? Çok merak ettiğim için soruyorum.

• Beğen
Tepkiler: H.T
Aziz Yıldırım hiç su içmezdi :p
Yazık oldu harcadılar adamı :p

@Obsrn
Böyle yaklaşırsan yanlış yaparsın. Konuyu din tartışmasına çekerler sonra. Sonunda bir sürü gereksiz mesajla dolar konu ve kitlenir. Boşvericen takmıycan çok.

• Beğen
Tepkiler: Obsrn
@kaju Tamam. Eyvallah.

Bir Galatasaraylı olarak Ali koç'un başkan seçilmesine çok sevindim. Böyle kaliteli, vizyon sahibi ve karizmatik insanları yönetici olarak görmek çok sevindirici. Fenerbahçe için hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: H.T ve kaju
@ahlaksız
Sen biraz su icsen iyi olur. Vücudun susuz kalmis gorunuyor.

• Beğen
Tepkiler: Obsrn
@kaju
Youtube'a bir bakayım dedim..Sudan filan haberim yok..Baktım,yorumlarda bir su muhabbeti var..Hakikaten su da içmiş..Hatta Aziz Yıldırım'a dalga geçer gibi ''başkan herhalde niyetli'' demiş..Dikkat edin bu sözlere..Su olayından çok,bu üslup çok fena..

Youtube'a girin,yorumlara bir bakın lütfen..Bu su yüzünden ne küfürler ediliyor..Küfür yanlış ama sende ramazanda canlı yayında millete baka baka su içmemelisin..Seninki de yanlış..
Önümüzde seçimler var..Hergün adaylar konuşuyor..Hangisi böyle bir tavır takınıyor?Hiçbiri..Oruç tutmasalar bile,çaktırmıyorlar..
Ali Koç bunu bile yapamıyorsa,nasıl Fenerbahçe'yi yönetecek;parasıyla mı?!

Geri