Scudo Sports

Bir insanın forumumuzdan olup olmadığını anlama yolu test edilmiştir

Adem Gül

Forum Demirbaşı
Tepki
215
Evet arkadaşlar bugün bir test yaptım ve yolda yanımızdan geçerken gördüğümüz birtakım bisikletli insanların forumumuzdan olup olmadığını anlamanın bir yolunu buldum.
Bisikletli arkadaş yanınızdan geçerken hafif tebessüm edin . Aynı şekilde kendiside tebessüm ve beraberinde selam verirse bilinki bizdendir.Vitesi düşürün diyalog kurmaşa çalışın .:)
Yanınızdan geçen insana tebessüm ettiniz ve o size acayip acayip bakıyosa hemen vitesinizi arttırın ve oradan uzaklaşın :D:D
Şahsen ben bugün köprüde öyle birine yaptım adam frene bastı tuhaf tuhaf baktı hemen vitesimi takır tukur attıra attıra oradan uzaklaştım :D:D

Scudo
O gene iyi ben adamın bisikleti üstüme sürüp beni köprüden itmediğine şükrediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Ertuğrul Işık
tebessum ters tepebilir aman dikkat :)

Valla olay forumda bitiyor. Forumdan olmayan bisikletçi mahallede sürüyordur heralde bisikleti: ) şehir içinde çift amortisör kullanıyordur. Böyledir forumdan olmayanlar.

• Beğen
Tepkiler: Ali Serdar GÖK
@ünal ünlü
Ahahah :D:D Aynen öyle yapıyolar vallah :D

Ben şehirde, özellikle de sahilde bisiklet yollarında tanımadığım bisikletlilere selam vermem ama şehirler arası yolda mutlaka durur sohbet ederim. Şimdi n'olacak?

Ya bu selam verme işi çok göreceli...Ben selam da veririm, verilen selamı da alırım ama herkes için aynı değil durum, vardır bir sebebi...Takılmayın, yadırgamayın ve yargılamayın bence...

Belki de herkes ve herşeyden uzaklaşmak için asılıyordur pedala...bilinmez...Belki de bisiklet onun kaçış aracıdır , yine bilinmez...

@ünal ünlü
Ben forumdayım Bisikletimle hergün işe gidip gelmekte dahil aktif olarak kullanıyorum ve de bisikletim çift amortisörlü Genelde yanımdan geçen veya yanından geçtiğim her bisikletliye bakıyorum acaba bana selam verir mi?Verirse almamazlık etmeyeyim Yada müsaitse ben ona selam vereyim belki benim selam vereceğimi düşünebilir diye:in:

@ünal ünlü
Mahallede de sürdüğüm oluyor ara sıra da çift amortisör kullanıyorum ama foruma üyeyim :)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@AYDIN DİRİCANLI

Takılmayın :)

Ben de bazen yola fazla konsantre olduğumdan, birinin selam verdiğini algılayıp iletişim fonksiyonumu aktive edene kadar metrelerce yol gitmiş oluyorum.
Bir keresinde yolun ortasında parmak arası terlik ve şortuyla, bana doğru kollarını sallayarak gelen bir adamın etrafından dolaşıp uzaklaştıktan sonra,
kollarını bana birşeyler söylemek için sallayan bir turist olduğunu farketmiştim, yolun kenarında da bir kadın "Hi, hi!" diye sesleniyordu. o da bana sesleniyormuş. :D

@AYDIN DİRİCANLI
Mizahi bir cevap verdim. Alaylı olduğunuda nereden ürettiniz.:eek: Bu kadar afresif ve alıngan olmanın gereği yok Aydın Abi :eek:

Geri