Şerif Feridun
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.100
- İsim
- Şerif Feridun
- Bisiklet
- Carraro
Merhaba,@basri elinize sağlık güzel iş. Bu çalışmayı ticarileştirmeyi düşünüyor musunuz? Çalışmada kullandığınız 3d parçaların tasarım dosyalarını paylaşır mısınız?
Antalya da yaşadığım için buradaki birkaç antrenman arkadaşımı kastetmiştim. biraz daha teknik iyileştirmeler düşünüyorum, sonra Antalya dışına açılırız belki@basri yakın sporcu çevrenize dahil olmak için ne gibi kriterler bulunmaktadır? Başvuru kabul ediyir musunuz?😁
Merhaba,
Benim de önce aklıma gelmişti, aynen ben de annemin makina kayışını çok onarmışımdır Ama bu kayışlarda esneme neredeyse hiç yok. Benim tasarım farklı bisiklet boylarına ( ön göbek-arka göbek arası 98 - 115 cm) göre ayarlı olduğu için takılan kayışın yaklaşık 15 cm esneme aralığı olması gerekiyor. Bu kayışlarda bu esnemeyi sağlayamazsınız. o-ring mükemmel çok ekonomik bir çözüm inanın...
Merhaba,
İlginize teşekkürler...Paylaşmanın güzelliği burada işte!
Video sadece fikir verme amaçlı olduğu için tüm detaylar ölçüler tabii ki yok. iki çeşit profil kullandım, 20x20 ve 25x25 kutu profil, et kalınlıkları 2 mm. 1.5 mm de olur ama 2 mm daha iyi, güven veriyor
20x20 lik profil 75 cm, 25x25 lik profil 70 cm olarak aldım. Bu şekilde iç içe geçtiğinde birçok bisiklet boyuna göre ayarlı olabiliyor. ama siz sadece tek bisiklete göre sabit bir ölçüde de ortadan vidalayabilir veya tek bir 25x25 profilden tek çeşit bisikletinize göre makara yerlerini belirleyebilirsiniz. daha basit olur. Gerçekten ayarlı kısmın deliklerini karşılıklı iki profile temiz delmek kolay değil. Ben tornamda özel bir düzenek yaptım bunun için. Sütunlu matkapta da zor olur tahminimce...
Kolaylıklar
Merhaba,@basri bu ses olayını boruların içi boş olduğu için yapıyor olabilir mi? Boru içleri pu köpükle doldurulsa ses biraz daha azalır mı?
Merhaba,Basri bey tekrar merhaba, transpalet tekerleri ve PVC yi temin ettim kalan kısmı çalıştığım fabrikadan halledeceğim en yakın zamanda halledip burada paylaşacağım Merak ettiğim bir konu var. Videonuzda tekerin makaralara oturuşu ideal görünüyor. Arka teker için iki makara arası mesafeyi (sabit olan makaralarda) kaç yaptınız acaba? ben 26" ve 28" için ve Ön teker kısmını da ayarlanabilir yapmayı düşünüyorum ama fikir olması bakımından ön teker içinde makara mesafesi verebilirseniz çok sevinirim.230813 dosyayı görüntüle
Merhaba,
Elimde hazırlanmış ve bir süre test edilmiş, bu sayfada resimlerini bulabileceğiniz birkaç adet tasarım bulunmaktadır (Geniş, ince silindirli bir "roller", kısa silindirli bir "roller/trainer" ve kısa silindirli bir "trainer"). Uzayan bu pandemi döneminde ilgilenen arkadaşlarımız için makul fiyatla paylaşmayı düşünmeye başladım. Bunu bir "zayıflama" veya "performans" aleti gibi görmeyecek , biraz teknik konulara hakim, "roller" tecrübesi olan, tercihan Antalya'da yerleşik (kargo masrafı, deneme vs kolaylığı) arkadaşlarımız benimle iletişim kurabilir, konuşabiliriz.
İyi günler