Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bir kron xc4000'in degişimi daha

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
hayırlı olsun, allah kazasız belasız kavgasız dövüşsüz sürüşler nasip etsin...

• Beğen
Tepkiler: L.Yağiz
güzel olmuş güle güle kullan yanlız niye arka fren V-brake ön Disc yanlış anlama kardes dikkatimi çekti bide kanka ben ce kötülemek maksatı ile söylemiyorum gidon boğaz biraz uzun gibi bide bu bisiklete düz gidon yakışır boşver sen bana bakma :D güzel olmuş bisikletin bi ara gel yaa ben bakırköy bikeandoutdoor dayım konusuruz muhabbet falan iyi olur hadi görüşmek üzere

• Beğen
@gürkan

hadi ya gurkancım ya ben carsamba gunu ordaydımya baska arkadas vardi,bisiklet kıralamaya gelmıstım bırde jant setı fılan lazımdı onun hakında bıraz bılgı almıstım, cumartesı gunu bısıklet kıralamaya gelecez, bende oraya yakın oturuyorum gurkancım ya bugun ordayım he ona gore,suan antremandayım donuste sana ugrarırım..

@fenerbahceli_boksorler

tamam görüşmek üzere

hayırlı olsun, hoş olmuş.
R7 kendini gösteriyor :)
WH-M565'leri tanıyamayacaktım az kalsın :) 540lar gibi ilk anda göstermiyorlar kendilerini.
Parçalar iyi, aynakol da değiştiğinde yine şık olacaktır.
Pedalı da bir ara değiştirirsen daha da hoş görünecek :)

• Beğen
athletic cok tsk ederım zaten aynakol degısecek ve klıtlı pedal alacam henuz kullanmayı bılmedıgım ıcın vede aynakolu degıstırecemgım ıcın onu acele etmıyorum...:)

değişikliklerle birlikte süper olmuş.güle güle kullan

• Beğen
harika bir iş yapmışın bende bu jantları kullanıyorum gayet güzel yol tutuşu da fene değil yalnız wh505 dir bu jantların numarası bilgilerinize güle güle kullan

• Beğen
Hayırlı olsun çok güzel bir bisiklet olmuş maşa da çok yakışmış.

• Beğen
özellikle maşan çok güzel tabi kadronda çok güzel allah kaza bela vermesin...

• Beğen
uyum süper olmuş ;)

Allah kaza bela vermesin...
Bol pedallı günlerin olsun İnşallah ;)

• Beğen
@nirvana

ewet ilker artık 2007 modelllerınde 565 cıkmıyor yerıne 505 cıkıyor bu jantların, tsk eedrım yorumun icin:)

Abi hayırlı uğurlu olsun güzel bisiklet walla Allah kaza bela wermesin,güle güle kullan.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri