Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir kuş besleseydiniz bu hangisi olurdu?

hangi kuş


  • Toplam katılım
    29

havzali

Daimi Üye
Kayıt
7 Haziran 2009
Mesaj
274
Tepki
55
Şehir
Bu Dünya Benim Memleket :)
bir kuş besleseydiniz bu hangisi olurdu ? veya besliyorsanız hangisini
 
Scudo
Güvercinden vaz geçmem beslemesi uçurması ayrı birşey...
Diğer seçeneğide eklense güzel olur yani...
 
Susam sokağındaki Minik Kuş'u beslemeyi tercih ederdim. Hem sonra konuşuyor da!
 
muhabbet kuşu besliyordum.takla atmayı filen öğrenmıştı ıslık çalınca koşarkenyerde takla atıyordu :D ama sonra ne oldu anlamadım can çekişe çekişe öldü.:(
 
bıldırcın kuşları çok hoşuma gidiyor. 2 tane almıştım 2008 yılının son günlerinde. çok tatlılardı. erkeği dişisini dövdüğü için ayırdım. 1-2 hafta sonra öldü. babam da dişinin kolisinin deliğini genişletmiş o da bi kaç hafta sonra kaçtı. kediler yemeseydi bari. bi hayvanseverin eline geçseydi. ama bu yaz yavrularından 10 tane alıp köye götürücem. orda büyütücem onları.
 
Yanlış işaretledim ama iki tane cennet papağanım var, birinin adı lavuk:D diğeri badem:D
 
@lavrensiyum

hayvanları birbirinden ayırmak hiç iyi olmuyor özelliklede kuş çeşitlerini intihar edebiliyorlar diğer eşi olmadan akrabamızında kanaryaları vardı onları dövüştükleri için ayıdık fazla geçmedi kendilerine zarar vererek öldüler
benimde 2 tane kedim var (melez)2. kediyi getirdiğimde diğeri çok kızmıştı dövüşmeye başladılar ama şimdi birbirlerine sarılarak uyuyorlar eğer hayvanlara iyi bakarsanız sizi sahipten çok arkadaş gibi görüyorlar iş böyle oluncada sizi yalamaya başlıyorlar :) :)
 
Aynen ali arkadaşım gibi bende kartal ve şahin beslemek isterdim :)
 
Çocukluğum Muhabbet kuşu beslemekle geçti, bir kuşumu konuşturamadım ama çok sadık, omzumdan inmeyecek şekilde eğittim. Bir kuşumu daha konuşturamadım ama yavrulattım, fakat ne hikmetse yavruların tüyleri çıkmasıyla beraber ölmelerinden çok üzüldüm. Erkeğini dayıma verdim, dişini de yine kardeşim gibi büyüttüm, bir gece ben uyurken yanıbaşımda bir kedi tarafından kafesinden kaçırıldı.
Üzerine gelen kuşu, 2 yaşında konuşturdum, Çapkınla başladı, hadi gel - hadi git- koş koş koş - cici kuş - pis kuş - eşek kuş - gibi kelimeler etti hatta abartmıyorum bazen "Çapkın çok cici pis kuş eşek kuş, eşşşşşek kuş" gibi cümle kurmasına çok kişi şahit olmuştur. o eşşşek kelimesini uzatması halen kulaklarımda çınlar. 3 kere kaçtı ve eve geri geldi. Onunla geçirdiğim vakitlerin benzeri daha yoktur. İhtiyarladıktan sonra ellerimle verdim toprağa, ailecek 2 gün yas tuttuk. Bir kaç ay sonra tekrar bir kuşumuz oldu ama Çapkın kadar bana kardeş havası hissettirmedi.

Şu anda Çapkı'nı anlatırken bile gözlerim doldu nedense. Unutamayağım bir hayvan değil, resmen "Kardeşim"di.
 
  • Beğen
Tepkiler: Kızılçam
1 yıldır Şahin besliyordum.Piknik yapmak için gittiğimiz yerde bir ağacın altında bulmuştum.Daha uçamıyordu bile:p .Her gün tavuk ciğeri veriyordum.
2-3 ay sonra tırnakları sivrileşmeye başlamış ve hafiftende uçmaya yelteniyordu kerata:D.Evin içinde çırpınıp dururdu.Evin bahçesinde yer yapmıştım ve eldivenle bile zor tutabiliyordum:eek: .Aradan 5-6 ay geçtikten sonra artık doğaya bırakmanın zamanının geldiğini anladım.Artık tehlike oluşturmaya başlamıştı.Götürdüm bıraktım bulduğum yere.Yokluğuna alışmak zor oldu ama olsun.Şimdi kimbilir napıyordur:rolleyes:
 
Geri