Scudo Sports

Bir organizasyon yaptığınızda her aklınıza gelen kişinin ismini kullanır mısınız?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Pek kolay kolay konu açmıyorum, önemli gördüğüm ve paylaşmaya değer buluyorsam paylaşıyorum.

Dün üzüldüğüm ve fazlasıyla garipsediğim bir olay yaşadım.

Dün saat 16:00 civarları yaşamış olduğum Ordu'dan il spor müdürlüğünden arandım.

Bir arkadaş varmış ve 2015 marttan beri yollardaymışmış. Benim adımı verip beni tanıdığını söylemiş. Şöyle bi google ve facebook aracılığıyla araştırdım. Yüzünü görmüşlüğüm bile yok. Çok şaşırdım.

Bisiklet sporunu seven inanlara gücüm yettiğince manevi destek olmaya çalışıyorum.

Hayatımda adını bile duymadığım, bir kez olsun selamlaşmadığım bu tarz kişilerin keyfi hareketlerine anlam veremiyorum. Keşke insanoğlu azıcık ince düşünceli olsa. Demekki bende her gittiğim yere cumhurbaşkanı veya başbakanın adını verip tanıdığımı söyleyebilsem vay halime...

Scudo
@clubber
Tanımadığınız birisinin sizin saygınlığınızı kullanması hoş mu ? Anlamak istemediğin için anlamamışsındır.

ben olsam onur duyardım, belki bir müşkülü vardı ve sizi buradan tanıdığı için isminizi kullandı. kötüye mi kullanmış onu anlayamadık ama benim aklıma ilk bir müşkülünden dolayı yardım talebi olduğu geldi.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
Kusura bakmayın ama ben duyamadım. Ben zirveye çıkarken anama avradıma sövenleri, arkamdan atıp tutturanları, bana davalar açıp yalancı şahitlikler yapan ama bi çoğunuzun yere göğe sığdıramadığı nice karaktersiz bisikletçi tanıyorum ben.

Sıkıntısı olan beni arar olmadı mesaj atar. Oraya buraya gidip ben şunu tanıyorum bana yardım edin demez. Dolaylı olarak bende il müdürü karşısında mahcup olmam.

Altini çamura sivamakla.değerinden zerre kiymeti kaybolmaz.Sadece bu durumu foruma acmis olmaniza anlam veremedim.

@Asusmune
Mesajım sahibine ulaşacaktır. Kendinizce benim bu hareketimi eleştirmeyin. Empati kurun.

@MustafaOnderATiK
Empati yaptiğım için yazdim.yoksa ne diye yazayin.konuya muhatap kişi bu forumda ise baskalari zan altinda kallamasi adina kisiyi deşifre etmeniz daha medenice olurdu.

@MustafaOnderATiK Merhaba mustafa bey sizin başınıza gelen bir benzer'de başıma geldi az çok anlıyorum ama!! yeri burası değil emin olun iyi forumlar.

@ilker Coşkun Bundan prim yapmaya çalışan siz ve sizin gibilere her defasında rastladığım için rahatsızlığımı dile getiriyorum. Bana sen dili kullanana sen diliyle cevap veririm. Siz dili kullanana kibar cevap veririm. Ne yazacağımı size soracak değilim.

Arkadaşlar ben rahatsız olduğum bir durumu dile getirdim ama ben bunu paylaşmakla hata etmişim. Daha önce de böyle laubali sokak ağzı kullanan kişiler yüzünden forum üyeliğimi sildirmek istedim. O talebimde geri çevrildi..

Sal bayıra mevlan kayıraya dönmüş burası. En gereksiz saçma sapan konular görüyorum. Bunlara sesini çıkartamayanlar nedense biz birşey paylaştığımızda tüm nefretlerini kusuyorlar. Ondan sonra biz Türkiye nin en saygın forumuyuz.

Sizleri Allah a havale ettim. Bu konuyu açarak rahatsızlık verdiğim içinde herkesten ayrıca özür dilerim.

Sizi gayet iyi anlıyorum. Tanıdığınız bile olsa, size sormadan isminizi kullanması çok yakışıksız bir durum. Yalnız, o kişiye olan kızgınlığıniz ve geçmişte yaşadığınız kötü tecrübeler sebebiyle biraz gerginsiniz. Yazarak anlaşmak zordur. İyi niyet olmaz ise yanlış anlaşılırsiniz ya da anlarsınız.

Buraya konu açıyorsanız sizi destekleyen fikirler çıkabileceği gibi eleştirel yaklaşımlara da açık olmalısınız. Bahsi geçen şahsın yapmış olduğu davranış yanlış olabilir. Tanımıyorum der geçiştirirsiniz, olayı bu mecraya taşımanın bir anlamı yok. Çok başarılı bir sporcu olabilirsiniz, kariyerinizde yendiğiniz birçok zorluk olabilir. Ancak şu yazdıklarınızla kendi egonuzu yenemediğiniz kesin. İnsanların sizin gibi düşünmeme hürriyetine de saygı duymalısınız.
Not : Her ne kadar tecrübelerinizden faydalanmak bizim yararımıza olacaksa da gerçekten forum üyeliğini sildirmek istiyorsanız, sildirirsiniz. Kimse buraya senet, sepetle bağlı değil.

üstadım ben sini tanımıyorum ama bi samimiyetimiz olsaydı sizi tanisaydim gittigim yerde sizi sorup gal hatir sormak isterdim konuya farkli bi bakis açısından bakiliyorsa ve bu cikar amaca donusmusse bu yanlis tabiki

@MustafaOnderATiK

bizim yere göğe sığdıramadığımız bu karaktersiz bisikletçiler kimmiş? en başından başlayalım; biz kimiz? biraz sinirlisiniz anladığım kadarıyla, sakin olursanız hepimiz daha net anlarız.

Geri