Scudo Sports

Bir organizasyon yaptığınızda her aklınıza gelen kişinin ismini kullanır mısınız?

Maalesef meşhur olmanın zorluklarından biri de bu. Bence alışmanız lazım. Şöhretin bedeli de diyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
Scudo
mustafa bey karşı tarafın ne yaptığını bilmediğim için yorumlarımı sildim tekrardan hayırlı günler olaylara tek taraflı bakmak doğru olmaz

@MustafaOnderATiK ben seni tanımam etmem. Senin gibi tiplerden de prim yapmaya ihtiyacım yok. He yapmak istesem senden çok daha iyilerini tanıdğıma gerçekten emin olabilirsin. Keşke forum yöneticileri üyeliğini silseymişte ağız kokunu burda çekmeseydik.

@MustafaOnderATiK duygularımız karşılıklı. Ama senin durumun daha vahim. Bize bakmaya çalıştığın kaf dağında olduğunu zanneden sensin. Halbuki bizimle bu forumda bulunuyorsun. Benimle aynı oksijeni tüketiyor ama BEN BÜYÜK SPORCUYUM diye dolanıyorsun. Ne yazık...

Ben ne söylersem söyleyeyim , söylediklerim karşımdakinin anlayabileceği kadardır. İstediğiniz gibi laf sokmakta ve istediğinizi düşünmekte özgürsünüz. Buna engel olamam. Bunlar sizin düşünceleriniz bunu unutmayın.

Hakkımda bilginiz yoksa ; yani kısacası beni yakından tanımıyorsanız , bir fikrinizde olamaz.

Sizlere iyi eğlenceler dilerim.

@MustafaOnderATiK

Nasıl kullanmış ki? Hala açık yazmıyorsun.

Müdahil olmayayım diyorum ama, sizin hakkınızda bilgimiz yokken fikir sahibi olamayacağımızı belirtip, "el üstünde" tuttuğumuz bazı bisikletçilerin karaktersiz olduğuna iman etmemizi bekliyorsunuz? Ayar vermeyi bırakıp açıkça konuşulsun, iyisiyle kötüsüyle, üstü kapalı yuvarlak ithamlar hoş değil.

Mustafa bey,,,

Yüce önderimiz der ki:
Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.

Sporcu adam laklakla işi olmaz. Sporuyla ben burdayım der. Sen ise herkese gider yapmaya başladın.
Bunu sana yakıştıramadım.

o her kimse burada şikayet etmek hoş değil, özeline yazarsın olur biter yada olay daha mı büyük savcılığa verirsin yada her ne ise.

SENDE BURADA HİÇ KİMSEYİ YAKINDAN TANIMIYORSUN DİMİ!!

@MustafaOnderATiK

bu konu uzadı kapatılması lazım bence kimsenin tadı kaçmasın

Olduğunuz Gibi Görünmeniz Önemli.Önemli Olan Karakteriniz,Karakterinizi Sağlam Tutun.Mütevazi,alçak gönüllü,Dürüst ve Emek veren İnsanlara Saygılı Olun..Konu Oldukça Yerinde Olmuş..

Adınızı vermekle tüm kapılar açılıyorsa ne mübarek bir insansınız.

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
Geri