Bu adama tahammülsüz ve olumsuz cevap yazan adamlara bakınca insan kendini medyum gibi hissediyor. İki cümlelik mesajla kişilik tahlili yaptıracak kadar. Bu adam ''Daha fazlası'' için ruhunu bedenini feda etmek yerine imkanlarıyla gösterişliyi değil işine yarayanı alıp yetinmesini biliyor. Eskişehir için yazdıkları o şehre has değil, şehrin ünlü, elit(!) mekanlarında profil fotosu çekip yer bildirimi yapmazsa ölecek hastalığına yakalanmış insanlardan hazzetmeyişini çok iyi anlıyorum.
Vakko gömlek yerine oduncu kazak hayali kurduğunu da. Bisiklet almadan önce kaç gece bu ve diğer forumlarda sabahladığımı hatırlatıyor bana. Bu forumda hepimizin ortak paydası bisiklet evet, ama daha önemlisi insan olmak, olabilmek. Yaşadığı toplumun yozlaşmasına tek düzeleşmesine kılını kıpırdatmayanlar böyle güzel adamların düşüncesi karşısında aktif yanardağlar mübarek. Neyzen Tevfik'in bir sözü geliyor aklıma da bu kadar güzel abi/kardeşlerimin olduğu yerde edepsizlik etmek istemiyorum.
''Çocuk olma, gel vazgeç bu işten bacakların erir gider bak sonra...'' diyenler anne karnında kadans çalışmışlar herhalde. Burdaki her mesaj köstek türden de olsa (ki bir kaçı dışında tam aksine) senin ruhun gitmiş zaten o beden de 1 cm de olsa o ruhun peşinden gidecek.
Birgün bir yerlerde yırtık pırtık tişörtlerimizi takas etmek dileğiyle arkadaşım.
Dilek Kutusundan Not : Keşke santur bisikletle taşınılabilecek bir enstrüman olsaydı.