Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

Güzel bir konu... İstanbul'da 80 km yapmıştım. Hedef 150 filan.

• Beğen
Tepkiler: kev1ncon
Scudo
Tek seferde 230 km yaptım :) bir gün içinde oldu sakaryadan istanbula gittim .kısa bi kahvaltı sonrası boğazı turladim aksam 8 otobüsüne kadar sürmeye devam ettim. Daha bunu geçecek bir tur yapamadim :)

En fazla 55km yaptim benin icin rekor:)

@hakankcksrklk
Kendi adıma konuşuyorum. Şimdi yol bisikleti alsam, dağda gitmeyecek. Hibrit bisiklet alsam, dağda eksik mi kalacak belli değil. Aynı anda iki bisiklet alacak param ve yerim yok. O yüzden hem yolda, hemde dağda sıkıntısız gidecek bisiklete ihtiyaç var. O yüzden mtb :)

• Beğen
Tepkiler: çimtay
7.9 km gidiş. Bi o kadarda dönüş yaptım geçen hafta bu hafta ise 20 gidiş 20 geliş yapacağım. Rekorlarım bu kadar

Henüz 87 ama geliştirmek için sabırsızlanıyorum

Uluabat golunun etrafini turladim. 116 km.

Peki beyler kullandığıniz bisikletle ve ağırlıkları ne idi bu kadar uzun yol yaptığınız makinelerin

• Beğen
Tepkiler: Abidin HIZLI
Arkadaşlar ben yeni başladım dün 9 km ile siftahı yaptım. Strava yükledim ama verileri strava.com a nasıl yüklüyoruz. İngilizce olmadığından zorlandım. Telefonda Strava klasörünü bulamadım. Nereye kaydediyor.
Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Abidin HIZLI
Kendi rekorumu daha dün kırdım. Tam 108.44 kilometre sürmüşüm. Tabi ondan sonra bugünkü 30 kilometre cehennem gibi geldi ama mutluyum :D

Geri