Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

Scudo
2006 yılında Tayfur'la birlikte Kırklareli İnece'ye gidip döndük.94 km.
2007 yılında Cahit Hoca, Rahman, Tayfur ve ben; Edirne-Havsa-Süloğlu-Edirne yaptık. 97 km.

hi-ten çift demir yaylı biskletle; esenler-belgrat ve belgrattaki parkuların bir kısmı ardından da esenlere dönüş 104 km...çok zorluydu...

@athletic

selam
fatih kardeş senin 500km kırmanı bekliyom
senden sonra bende samsun sarp arası 570km kıracagım
bu arada bende gecen sene
süleyman şatır dayımla
cahit turhan hocamla
dogu karadeniz gezisi sonrası
zigana
sümele
uzungöl
anzer
cagrankaya
sonrası 274km bir günde gitmişdim
cahit turhan hocamla
trakyada 230km
yanlız bu 230km düz yol degil:D

İstanbul / Tuzla' dan Manisa / Saruhanlı' ya kadar . . .

14 saati bisiklet üzerinde olmak üzere 375 km yi toplam 22 saatte 2 kişi alabildik . .( Kerim Babacan kardeşim ile )

17 Ağustos 2007 de yapıldı . .

Bu tür uzun mesafeleri serinlikte gitmek lazım . . :)

Selamlar,
Tolga Gürgün

Geçen yıl, iki arkadaş, eski İstanbul-İzmit yolundan köy yollarına saparak, Kadıköy'den Kerpe'ye gittik, 168 km. Molalar, kaybolmalar dahil sabah 08:00, akşam 08:00, 12 saat. Bisiklet üzerinde 8 saat geçirmişiz. Hedef 200'dü ama yol bitti.

Bizde bir seferde 150 km yol yaptık ..

Şuna emin olunuz ki;

Ben belli bir yaştan sonra bisiklete tekrar başladığımda ilk yaptığım en uzun km 20 civarındaydı. Bir kaç senelik çalışmayla bir oturumda üç kişi 300 km. yaptık.
İlk olarak yaptığım 20 km ile form tuttuktan sonra yaptığım 300 kmden aldığım manevi keyif arasında pek bir fark yoktu.

Demem o ki; eğer yaptığınız en uzun km, size gerçekten keyif vermişse, bence dünyanın en uzun km sidir. ;)

• Beğen
Tepkiler: oktays
Gölhisar-serinhisar 125 km.gidiş dönüş. herşer dahil 7 st.daha önce defalarca 100 km çevresi yaptım ama 8-9 st sürüyordu. Bende kendime şaşmıştım üstelik deligibi sıcaktı. Ama son kazamdan sonra tırstım. Bidaha o forma çıkar mesut hocamla 200 km yapabilirmiyim Allah bilir.

25 Eylül 2007,Salı sabahı,Ankara'daki evimden AŞTİ'ye gittim.İki sene önce yarım bıraktığım turu tamamlamak için otobüsle Eskişehir'e geçtim.Eskişehir otobüs garajından yola çıkıp,Bursa'nın içinden geçerek Mudanya'ya ulaştım.Toplam yol 193 km,ortalama hız 22 km/sa.Eskişehir ile Mudanya arasındaki 800 metrelik yükseklik farkının çok faydası vardı.

60 km ve 16 yaşındayım ve amatörüm nasıl?
not: adana şehir içi

Avrupa şampiyonasın için.. Kayseriden Burak(burrom) ve mehmet arkadaşımla ürgüp-göreme'ye gitmiştik...dönüşte mehmet arkadaşım teknik arızadan Burak ise sağlık sebebiyle yolu yarıda bıraktılar ama ben tek başıma tamamladım...

Toplamda 203 km.. Ama yolda çok uzun iki rampa vardı ve ayrıca ürgüpten göremeye giderken %10 eğimli bir rampa vardı.. Bunlar yine iyi kısımları tabi bütün yol boyunca özellikle son 20km de aşırı aşırı bir rüzgar vardı karşıdan esen ortalama hızımı 19 km/h'da zor tutabilmiştim..

@alamet_05

sehır ıcınde ve tek basınayken yol katedılmıyor yaa:)

merhaba
bende temmuz 2007 de içinde kolsuz caykavak çıkışı da olan bi 170 km agustosta da balıkesir soma alıaga yolunda 168 yaptım ama cok keyifli değil ertesi güne yorgun baslıyorsun ve yolun tadı tam çıkmıyor. birinde yetişmem gereken bi randevum vardı birinde de konaklayacak yer bulamadık 90-100 civarı benim için ideal yemeğe gezinmeye sohbete zaman kalıyor

Benim maximum 84 oldu ama enkısa süre içerisinde Sivas-Kayseri(180km civarı) yapmayı düşünüyorum.Ve amacım toplam 1 saat mola.

• Beğen
Tepkiler: benkrennic
@matrixod

Ben yurtdisinda yasiyorum ve gecen haftasonu 15,000 kisinin katildigi Melbourne Korfezi'nin etrafinda 215km'lik bir aktiviteye katildim.. Hava 33C idi ve tur'a katilanlarin arasinda 75 yasinda bi bayan'da vardi....

Bisikletimdeki GPS'den dolasilan tur'u gormek icin bu link'i izliyebilirsiniz..

(link)

bende çanakkale'ye bir günde 300 km yol yaptım 10 saat sürdü yaklaşık 30km ortalama vardı bu kadar yolu nasıl gitmişik hayret....

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
Geri