Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bir şeyin fiyatı 1,50 lira'dan 1,65 lira'ya çıkarsa

arkadaşlar siz edirne'deki ulaşım sistemini görseniz 1.65'e gitmeye razı olurdunuz...
neredeyse bir aydır 4.3 km uzaklıkta olan okuluma ya otostop ya taksiyle gidiyorum.. minibüsler ayakta yolcu almıyor ve otobüs denen bir şey yok edirne'de..gelin bu kermekeşliği görün burada..
allah hepimizin yardımcısı olsun..
bizim biricik dostumuz bisikletimiz bu konuda havalar azcık ısınsa da şu 3 kağıtçı belediyelerin taşımacılık sistemleriyle muhtap olmasak..

Scudo
bende ilk dedim %'de hesabından yanlışlık var...
belediyeler olsun. devlet olsun
halkı sömürüyorlar.
herşeye vergi, herşeyden para ister oldular.
Bu düzene dur demek gerekiyor ama başımıza Mustafa Kemal Atatürk lazım..
yoksa bizim halkımız mazlum mazlum kesilmeyi bekleyen koyun gibi bekliyor.

@Orkun ÖZDEN

Eğer eşiniz, ve 3 çocuğunuzla otobüse biniyorsanız 15 kuruş cuzi bir miktar olmaktan çıkar. Zaten 3 çocuk yapmamız gerekiyorya o yüzden söyledim bunu.

• Beğen
Tepkiler: Taylan A.
@Ahmet ERTAN

Zaten %10. Ama halkımız her şeyi olduğu gibi kabullenmeye, araştırmamaya alıştığı için %5 diye yutturmuşlar.

• Beğen
Benzin yüzünden babam işe metroyla gidiyor :) araba 1.8 ve tüp taktıramıyoruz :D

• Beğen
valla ulaşım değil ama eskişehirden kalabak su(kullanmak zorundayız çeşme suları çok zararlı herkes bu sudan kullanıyor) ve ekmekten örnek vericem ...

yılbaşı öncesi 35kr ye aldığım ekmek 65 kr olmus...ekmek iyi olsa neyse...
kalabak su 1.25 ten 1.75 e çıkmış ...artışı siz hesap edin :)

• Beğen
@Ali AKTAŞ

pin pon topu da varmış hayatımda bir kere almadım:D enflasyona katkı yapmış olabilir miyim ekonomiden anlamamda?

• Beğen
@erkan tufekci

pin pon topu almayarak enflasyonun artışına değildi düşüşüne katkıda bulunmuş oldun...
talep olmayınca pin pon topu vb. fiyatları düşeeeer ve enflasyon düşük çıkaaaar:in:
ekonominin en temel kuralıdır bu..
literatüre "pin pon teorisi" diye geçmiştir...

• Beğen
Tepkiler: erkan tufekci
Geri