Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Biraz da buna binelim S-works Tarmac Sl4

@Nefer Seti hayırlı olsun güle güle kullanın , kadro orjinal mi ?

Scudo
Güzel günlerde kullanın keyifli sürüşler dilerim :harika:

@mariokaldato

Peki...

@flat-6

teşekkür ederim , evet orjinal kadro

@OğuzHANN

Teşekkür ederim , sağolun

@OsmaniyeRehber

Valla içe içe alıyoruz kiloları :). Sağolasınız

@ATTy

Teşekkür ederim.

@historiyst

Teşekkür ederim , sağolasınız.

@mehmetsunu

Valla ben eski bir bisikletçi değilim , çelik kadro ile aramda herhangi bir duygusal bağ yok . Buradaki yazılardan , diğer söylemlerden etkilenerek tommasini marka çelik kadro sahibi oldum. Fakat kullandıkça karbon kadronunun üstünlüğünü gördüm.

@Nefer Seti Specialized markası en çok sahte ürünleri yapılan firmalardan biri , çok iyi derecede kopyalanmış kadroların satışı intenet üzerinde yapılmakta. bayiden faturalı olarak aldıysanız sorun yok fakat ikinci el olarak size orjinal olduğu belirtilerek satın aldıysanız büyük bir sorun var !!! umarım bu kadroya yüklü bir miktar ödememişsinizdir.
bir kaç yıl önce yurtdışında iken s works sl3 almaya niyetlenmiştim bu sebeple bir çok ikinci el kadroyu inceleyip orjinal ve fake kadrolar arasındaki farkları uzunca araştırmıştım, iki kadro arasındaki en belirgin fark bir çok specialized kadrosunda bulunan hologram etiket (ayna kolun arkasında kalmaktadır ) ,barkod numaraları ve seri numarasıdır , kadronuzun seri numarasını herhangi bir specialized bayisine veya mail olarak direk specialized'a gönderirseniz size
kadronun orjinalliği hakkında bilgi vereceklerdir. sahte kadroların tehlikeleri hakkındaki aşağıdaki makaleye bir göz atmanızı öneririm.

(link)

Dosyalar

• 70e6_09_tar_sw_sl4_frmset_osbb_blk_satin_spzld_13_z.jpg
    70e6_09_tar_sw_sl4_frmset_osbb_blk_satin_spzld_13_z.jpg
    43 KB · Okunma: 35
@flat-6

Specialized markası ile ilgili dediklerinize katılıyorum , gerçekten sahtesi en çok yapılan kadroların başında geliyor. Ben kadroyu Amerikadan elden aldım , faturasını da beraber aldım , faturasındaki bayi ile de teyit ettim. Bu yapmış olduklarım bana kadronun gerçekliği konusunda yeterli inancı sağladı. Şimdiye kadar hiç bir sahte ürün kullanmışlığım yoktur. Bu makaleyi niye benimle paylaştığınızı açıkça anlamadım , bir nevi siz zaten sahte almışsınızdır gibi olmuş.

@Nefer Seti
Yanlış anlamayın paylaştığınız resimlerde kadro üzerindeki hologramı göremeyince kadroyu ikinci el alıp yanıltılmış olabileceğinizi düşünerek bunları yazdım , mevcutta bir adet allez ve bir adette venge kullanmaktayım bugune kadar specialized ürünlerinden 3 farklı model allez ,3 farklı model tarmac ( sl2 ,sl3 ve sl4 olarak)ve 2 adette venge kullandım bazıları sıfır olarak bazılarını da ikinici el olarak aldım , uzun süreli Specialized kullanıcısı olduğum için ve bir çok defa ikinci el kadro alıp sattığım için sahte ve orjinal kadrolar arasındaki farklara kendimce hakimim ayrıca ben sizi herhangi bir şeyle itham etmedim sadece dikkatimi çeken bir nokta üzerine fikrimi beyan ettim ,o hologram etiket varsa bayi faturası da bulunuyor ise ve hepsinden önce siz orjinal olduğuna ikna olduysanız sorun yok fakat yanıltılarak sahte kadro aldıysanız unutmayın ki sürüş esnasında iken kadro kırılırsa başınıza neler gelebilir siz düşünün ne kadar vahim sonuçlar doğurabileceğini de hesaba katın lütfen, örnekleri internette bolca mevcut , gönderdiğim makalede bu konu ile ilgili olup bilgilendirme amaçlıdır.

@flat-6

Recep bey ile görüşüp dediği hologramı buldum , kendisinin iyi niyetli davranışı içinde ayrıca teşekkür ederim.

@flat-6 Hocam merhaba,bende tarmac sl4 almak üzereyim ama kadronun gerçek mi sahte mi olduğundan emin olamadım,siz bu konuda tecrübelisiniz anladığım kadarıyla sizinle nasıl iletişime geçebilirim,ürünün fotoğraflarını göndersem bi baksanız,yardımcı olursanız sevinirim.

Geri