Evet fotolar Kent Ormandan, Kent Orman doğal bir fotoğraf stüdyosu gibi nasıl çekersen çek güzel fotoğraflar çıkıyor, aynı şey videolar için de geçerli. Buyrun: (link)
video cok super olmus ve seffaf folyoya aldıgın cıktı arkası beyaz yada ona yakın bi renkte mi gozukuyo yoksa farketmiyo mu (ben seffaf cıktı die bi kac kere aldım ama beyaz taban dısında gozukmedi de
selamlar bisiklet ve tasarım cok guzel olmus kazasız kullamınlar..
genel bılgı olması için birseyler eklemek ıstedım
kırtasıye yerıne bı reklamcıya gıtsenız sızın ıçın daha kolay olurdu hemen hemen butun reklamcılar artık baskı yapıyor (sadece kuçuk oldugu için pek onemsemeyebılırler )
bir de belkı duymussunuzdur corel draw bu tur tasarımlar için cok guzel bı program tavsıye edrım...(ben 11 ve 13 kullanıyorum(genelde 11))
Süper olmuş. Emeğine deymiş. Tıpkı gerçeğe benzetmişsin. Bende düşünüyorum ama bu kadar kaliteli olacağını sanmıyorum. Yapıp görmek lazım yada bir reklamcıya gidip yaptırmak lazım.
Evet güzel olmuş sende bi grafikerlik var sanırım
Bende bisikletime yapmak istiyorum fakat ben biraz tribal şeyler yapıcam neeyse,
Güzel kalitede sticker' ı bulmak da ayrı bi olay ben topkapıda çalışan bi grafikerim fakat ben bile bulamam yani bisikletten bi daha çıkmıyacak stickeri .
Bi yapmaya heves gelse güzel bişi çıkarıcam da yok
Birşey sorcam bu sticker kaça mal olur her yerde değişir ama ortalama bir fiyat vardır.Bu arada bisikletini kazasız belasız kullanmanı dilerim çok güzel olmuş