Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Biri aero duruşu mu dedi?

anzolot

Forum Demirbaşı
Tepki
1.255
İsim
murat yücedemir
Başlangıç
1983—84
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Geçenlerde bir konuda dikkatimi çeken -şöyle hız yaptım, böyle bastım, ben şu kadarı gördüm ama aero duruşuyla derken bir anda herkes bir aero pozisyonuyla şu kadar gittim, yokuş aşağı aero pozisyonuyla arabaları geçtim demeye başladığını gördüm. Sonra bu aero duruşu neymiş bir de ben bakayım derken aeronun babasını gördüm.

Şimdi merakla bekliyorum acaba -aero duruşunun babasını yaptım diyenler de çıkacakmı?
(sporcu arkadaşlar üstüne alınmasın lütfen, onların zaten böyle cümleler kurmadıklarını biliyorum)

Scudo
@Emir Taha Kenar
Bunlar normal insanların yapacağı şeyler değil zaten. Bu tür hareketler yapan insanlar için motorcular "kaza yaparsan en iyisi ölürsün, en kötüsü sakat kalırsın" der, gereksiz hareketler bisiklet içinde geçerli.
Ben konuyu hem latife olsun hem de biraz gönderme olsun diyerek açtım.
Görüntüde ki Michael Guerra, ekip olarak ilginç vidolar çekiyor.
Burada baya eğlenceli görüntüler var

• Beğen
Tepkiler: lealtad ve anon
Like a boss :krsn: Herşeyin bi usulü erkanı var..

20151104_tupcu-fikret-in-motor-hevesi.jpg

@Noi92
Tam ben yazacaktim ya, fixed gibi dönüyor adamin pedalı cevirmeden

Asfaltı düzgün olsaydı beylikdüzü inişinde denenip 100 km/h görülebilir aslında :ssrtcbya:

Riskli ya... En ufak bir asfalt tökezlemesinde gittiniz, hem de kafa üstü :D

Fixed destekli olabilir böyle yarışan adamdan beklenir :)

@Noi92 Gidona bakarsanız Fren ve Vites kolları Yok zaten ayrıca Pedalları kitlerken tekerleği ayakları ile yavaşlatıyor.

Pedal dönmesi seramiklerde oluyor diye biliyorum

Ortada herhangi bir kol, kablo, aktarıcı yok. Bisiklet fixed zaten. Pedal dönmeyip, ne yapacaktı?

3 mesaj aşağıda paylaştığım diğer video da Michael Guerra'nın bisiklet üzerinde yemek yerken sahilde ski yaparken bisikleti daha yakından görünüyor. Formalarında sol üstte kocaman Fixed yazısı yeni dikkatimi çekti.

Bir de şu 52. saniyede tek bacaklı adamın drift yapması dikkatinizi çektimi

Patron çıldırdı.

Bkz: Motorcu :D

Geri