Scudo Sports

Bisan alınır mı?

@Ali Kılıç 35.5 Yeni yol bisikletlerini ilk duyurduklarındaki resimler geldi aklıma, çok kötüydü. Düzeltmişler artık. Yalnız şu da param olsa bir preator ü düşünmeden alırdım. O donanımdaki bisikletin üzerine başka bir marka yazılsa 10 bin euro olur fiyat. Gerçekten her modelin fiyatı çok uygun. Bir çoğumuzda o ne olduğu belirsiz kadroyu hırpalayacak bacak yok ama insan korkuyor tanınmış markaların bile yarış sırasında sporcunun elinde kalan gidonunu veya ikiye ayrılan aynakolunu görünce.
Ben preator un ağır olduğunu düşünüyorum. (7.84) Üzerine herhangi bir yabancı marka yazilsada 10.000euro edeceğini zannetmiyorum. Dura-ace sı elektronik olması gerekir. Rc 9800 ve 9900 fiyat olarak daha uygun ve ağırlık olarak da çok ağır değiller.Ben kesinlikle preator ü tercih etmezdim.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Scudo
Evet 1 aydır kullanıyorum 600 km yaptım bisikletin ergonomik yapısı çok iyi 30 vites olması düz maşa olması rampalarda extra size daha iyi bir performans sağlıyor rampalarda birazda kondisyonunuz varsa sizi çok fazla yormadığını hissediyorsunuz uzun turlar için birebir bisiklet çok atik düz yolda anında hızlanabilirsiniz vites geçişleri mükemmel deorenin güvenirliğini ve performansını hissediyorsunuz bisiklet hem dağ hem şehir bisikleti formunda eksileri ön teker kadroya yakın olduğu için sağa veya sola dönüşlerde ayaklarınız hafif de olsa tezkere sürtebiliyor onuda bisiklete alışınca çözüyorsunuz
Aldığınız kadro ve sizin boyunuz nedir, öğrenebilir miyim? Ben 1,83 boyundayım, 52 kadro mu yoksa 54 mu almalıyım bilemiyorum.

Aldığınız kadro ve sizin boyunuz nedir, öğrenebilir miyim? Ben 1,83 boyundayım, 52 kadro mu yoksa 54 mu almalıyım bilemiyorum.
Ben 54 derim. Boyunuz 52 ye uygun değil hocam.

• Beğen
Tepkiler: ikemath
Arkadaşlar selamlar

Size bir karşılaştırma soracağım

Bisan Rx9500 mü yoksa grand tour mu

Arkadaşlar selamlar

Size bir karşılaştırma soracağım

Bisan Rx9500 mü yoksa grand tour mu

İlginç bir karşılaştırma olur. Şimdi ben de merak ettim. Tecrübeli ve bilgili arkadaşlar yorumlarını esirgemezlerse güzel olur. :)
Görebildiğim orta göbek farkı, teker kalınlık ve ruble dişli oran farkı var. Bir de 220₺ fiyat farkı. :)

Bisan katlanır bisiklet konusunda nasıl bilgisi olan var mı peki? yani uzun kullanımda kullanıcıyı üzer mi?

Geri