Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan All Trail Eco ilk izlenimler

Son düzenleme:
Scudo
Bisiklet hayırlı olsun. Maşa ve kadro Thru-axle uyumlu gibi duruyor. Qr bağlantıya göre daha pratik ve yeni bir sistem. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve MAERKEK
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@MAERKEK nasıl gidiyor sürüşleriniz bu bisiklet ile triban rc500 arasında kaldım

• Beğen
@MAERKEK nasıl gidiyor sürüşleriniz bu bisiklet ile triban rc500 arasında kaldım
Dolaşmaya çıktım , hafif arazi taşlı topraklı yerlerden geçtim sıkıntısız olarak. Şehir içinde araçları arkamda bırakabiliyorum artık.

Sora 3000 vites kolları başarılı , orta ve arka göbekler çok iyi bence . Verdiğini (pedal baskısı) alabiliyorsun. Lastikler orta-üst kalite. Rengine alışman lazım .
Metalik kahverengi , ve krem rengi yanaklarla tam klasik havasında.

Renk senin için önemli acaba ? Triban 500c donanım ve fiyat olarak ne içeriyor ?

@MAERKEK Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben de alalı 5 ay olacak. Drop bar tıpalarına dikkat edin zamanla gevşiyor düştüğünde farketmezsiniz :)

• Beğen
Hayırlı olsun, yeni sezon zamları gelmeden isabet olmuş. Ön maşaya gövde ile benzer renk tonunda bi folyo kaplarsanız gerçekten göze daha hoş görünür.

• Beğen
İyi eğlenceler hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler diliyorum :)

• Beğen
@MAERKEK Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben de alalı 5 ay olacak. Drop bar tıpalarına dikkat edin zamanla gevşiyor düştüğünde farketmezsiniz :)
Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, yeni sezon zamları gelmeden isabet olmuş. Ön maşaya gövde ile benzer renk tonunda bi folyo kaplarsanız gerçekten göze daha hoş görünür.
Carbon olunca boyamamışlar baya görünümü bozuyor dediği gibi ama elleşmeyeceğim.

Geri