Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Atlas hakkında

Aslında sıfır bisiklet almak daha da ucuz olabilir. 500-600 liraya çok güzel bisikletler var. Ama yine de bisikleti değiştiremem diyorsan öncelikle arka vites attırıcıyı, sonra vites kollarını, v-frenin sisteminin tamamını değiştirsen güzel olur diye düşünüyorum. Fakat 18 vites az diyorsan da ona yapacak birşey yok. Var aslında da yenisini alman daha uygun olur. Sonradan yaptırdığında çok pahalı oluyor. Sen yine düşün ama benim öncelikli tavsiyem bisikleti çok kullanacaksan yeni birşey alman..

• Beğen
Tepkiler: Levent ÖNDER
Scudo
@r321

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Tavsiye etttiğiniz 500-600 liralık bisikletlere birkaç örnek verebilir misiniz?
Bir de V fren yerine disk fren taktırabilir miyim? Olabiliyorsa böyle bir şey, bunu yapmamı tavsiye eder misiniz?
Bir soru daha: Bisikletimin vites sayısını arttırmam mümkün müdür? Eğer mümkünse nasıl yaparım?
Yeni bir bisiklet almam mümkün tabi ama açıkçası Atlas'ımı çok seviyorum ve en azından bir-iki sene daha kullanmak ve acemiliğimi onunla atmak istiyorum. :)
Tekrar teşekkürler...

Diğer arkadaşların da önerilerini bekliyorum...

Şuan k bisanın tahminimce disk uyumlu değildir ondan dolayı disk taktırmazssın ama inana taktıracağın disk çok kalıteli olmadıktan sonra boş masraf oluyor.Açıkçası ben dısk frenın v-frenden farkını daha göremedım.Millet yok efendım çamurda,suda durmuyor dıyor ama bende daha hıc sorun çıkmadı bısıkletı de süreklı dağda kullanırım.Tavsiyem V frenı tercih edeip fren pabuçlarını BARADİNE taktırmandır.biraz fazla uzattım ama sen en iyisi Sedona Borlaya bak!!

• Beğen
Tepkiler: Levent ÖNDER
@Emre Yıldız

Görüşlerin için teşekkür ederim. Tavsiyelerini dikkate alacağım. Sedona Borla'yı inceledim, gerçekten çok hoşuma gitti. Sedona 711 V ve Kron XC 1000'le birlikte yazdım bi kenara. :)
Hayırlısı bakalım. ;)

nikanam'ın resmini koyduğu bisanın aynısı var şuanda da bende ve paramparça:) Söküp şuan oturduğum şehre getirdim Ankara'dan geriye nasıl toplayacağım bilmiyorum her yeri paslı en az 10 yıldır hiç kullanılmamış.

ben de şu sıralar bir bisan atlas kadrosu arıyorum.
kadrosunu vermek isteyen olursa çok hayır duamı alır.
satmak isteyen olursa da hayır demem.
sadece kadro ve maşa yeterli benim için.

sitede yeni olduğum için sana özel mesaj atamıyorum bisan atlasımın kadrosunu satmak isterim istersen bana özelden msn adresini veya mail adresini atabilirsin ordan konuşabiliriz.

Bisan atlas veya yine bisan v kadro veya markası vark etmez v kadro eski bisiklet arıyorum sadece kadroda olabilir yada komple bisiklet farketmez

Bisan Atlasımı Kontra Pedal Yapmak İstiyorum. Ama ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen yardımcı olun. Arka janttaki göbeğin değişmesi gerektigiini söyledi bi arkadasım. Ama nereden nasıl bir şey almam gerekiyor bilmiyorum. Bisan atlasın kadrosu cok hosuma gidiyor. O yuzden aldım ve parcaladım. Şimdi kadroyu zımparalıyorum, rengini değiştircem. Sonra kontra pedal olarak birleştirmem gerek ama gereken malzemeleri bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun..

@Mustafa Şener

Arka çemberin kaç delik ise ona göre bir kontra göbek alman yeterli olacaktır. Genelde en iyileri eski Alman üretimleridir yurtdışı sitelerden alışveriş yapabiliyorsan ebayden bulabilirsin.

İnternetten satın almak sorun değil. Ama nedir ne değildir bilmiyorum. bulamıyorum o yüzden. Kafayı yemek üzereyim. Bir haftadır bunu soruyorum bisikletcilere ama hiçbirinde yok.

Merhaba, halihazirda toplamaya devam ettigimiz bisikletimde kontra kullandik.Benim edindigim bilgiler su sekilde; genelde 36 delik oluyor kontra gobekler, ama farkli delik sayisinda olanlarda vardir..kullanacaginiz cemberdeki delik sayisina gore gobek sececeksiniz. Cin mali kontralar 15 TL, benim aldigim cekoslovak mali gobegin ise 30-40 TL arasinda degisen bir fiyati var. Saticilarin soyledigi su; Cekoslovak al, omur boyu rahat et:) cin mali ve cekoslovak olani yanyana koyup incelediginizde zaten farki bariz bir sekilde goruyorsunuz.kolay gelsin...

Nerden bulacaksin? Bisiklet parcalari satan toptancilarda iatemesigin kadar var. Ama daha kaliteli bir marka almak istersen Dogukan'in soyledigi gibi yurtdisi sitelere bakabilirsin...

Siz nereden aldıysanız oradan almak istiyorum. Çok yoruldum aramaktan. Veya Eskişehirde bulabileceğim bir yer biliyorsanız oradan alayım. Veya sizin aracılığınızla alayım bir tane. hemen yapmak istiyorum. Ve sadece arka göbek almak yeterli olacak mı? Aynakolda 3 tane dişli var. Onları nasıl yapmam gerekiyor?

Bu arada benim arka tekerdeki göbekte 18 tane delik var. 18 + 18. tek tarafında 18 yani pek anlamıyorum bisikletten

@Mustafa Şener

Bulundugunuz sehirde bir arastirin, bulamazsaniz burdan size gonderebilirim. Aynakol konusuna gelince, mantik olarak bir sikinti yok; onde vites attirici kullanmaya devam edeceksiniz, eger o aynakolu kullanacaksaniz.Ama yine de kontra ile 3'lu aynakol kullnma konusunda bir uzmana danismak lazim.ne kadar guvenli olur? ...

Vites istemiyorum. Eskişehirde araştırdım ama bulamadım 1 haftadır. 36 delikli göbek var su an. Ona göre bir şey bulmam gerek. Bi de aynakol işini çözersem tamamlanacak. Fren ve Vites istemiyorum. Kablosuz falan saf bi bisiklet olsun istiyorum. Zımpara aşamasındayım. Bakalım nasıl olacak. Olabildiğiniz kadar yardımcı olursanız çok sevinirim. Parası neyse almaya hazırım. Yeter ki olsun artık :)

Geri