Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan hakkında sorular, cevaplar ve öneriler

Scudo
sinan
2. el bir kadro
ve iyi bir maşa (amortisor) al gerisi de yavaş yavaş

başka türlü zor

Sana bişey söliyim mi cebimde çok param olsa ihtiyacı olanlara dağıtmak için hani çocuklar sevinsin felan diye bile almayacağım bir bisiklet 3 kuruş bile vermem...

• Beğen
Tepkiler: mrbill_35
:boese157: @gürsel

tuğrul bey nedense tüm cevaplarında propaganda yapıyor yeşil bisiklet dışında beğendiği başka bir marka varmı acaba çok merak ediyorum bisan bve bianchi dışındaki markalara aldanmayın geçler.

pardon tuğrul bey demişim gürsel beye bu mesajım bakıyorumda tüm cevaplarında ve yorumlarında propaganda yapmış çok merak ediyorum yeşil bisikletdışında beğendiği bir marka varmı acaba bence bisan ve bianchi en iyi bisiklet markaları gerisi hikaye gençler gerisini iyi araştırın. yaygın servis ve parça olayı çok önemli.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Bianchi veya Bisan'ın kaliteden uzaktan yakından bir ilgisi yok. Gürsel Bey'in bu mesajlarında verdiği mesaj, kaliteli bisiklet kullanımı için kullanıcıları uyarmaktan başka bir şey değil. Ki bu konuda çok da haklı.
Sizin Bianchi dediğiniz markanın orjinal İtalyan Bianchi ile isimden başka hiç bir alakası yoktur. Bunu her iki firmanın da internet sitelerini inceleyerek görebilirsiniz;
www.bianchi.com
www.bianchi.com.tr
Göreceksiniz ki resmi Bianchi'nin internet sitesinde Türkiye Bianchi'ye link bile YOK!. Üstelik modeller tamamiyle birbirinden ayrı ve alakasız.
Herkese aynı beden pantolon satarmış gibi aynı kadro boyunda bisiklet satmaya çalışıyorlar. Çocuklara 30 kg'luk downhill görünümlü, dayanıksız, kalitesiz, hantal bisikletleri fahiş fiyatlar ile satıyorlar. Çocukların gelişimini ve sağlığını olumsuz etkiliyorlar. Küçük yaştaki bir bedenin o ağırlıktaki bir bisikleti taşıması ileride çok ciddi eklem problemlerine neden olabilir. Ayrıca bu bisikletler yüzünden bisiklet sürme zevki burnundan gelen gençlerin ileri de bu spora ne kadar ilgi gösterecekleri de meçhul...
Keşke bizim Bianchi'miz, Bisan'ımız da adam gibi, bisiklet gibi bisikletler üretse de, biz de alsak binsek, yarışsak, gezsek...
Yoksa Dünya XC Şampiyonu Julien Absalon'un da kullandığı Bianchi'yi (Orjinal Bianchi'yi) biz neden eleştirelim? Niçin kullanmak istemeyelim???
Julien Absalon;
http://www.cycleurope.dk/media/JULIEN-ABSALONlille.jpg

• Beğen
Tepkiler: makineci
@H.Çağrı

Kardeşimin söylediklerine harfiyen katılıyorum.Şuan bu camiada yarış arenalarında olan bütün arkadaşlarımızın belkide kayıtsız tümünün kullandığı ilk bisikletler sizin söylediğiniz markalardandır.Bugün bütün arkadaşlarımızın Şiddtle bu markalara hayır demesinin de nedenleri yine arkadaşımın söylediği gibi aşina ortadadır.

Bu camianın içerisine girdiğim vakit nelere yandım.
Bu konuda alt yapı noksanlığıma mı?
(Eski bisikletimin adı Tank'dı.''Bianchi''' )Ağır bisikleti kullandığıma mı?
Az kalsın bu güzel sporu bırakacak olacağıma mı?
Aptal yerine konulduğuma mı? Daha neler nelere yandım.

Bu kendini dev aynasında gören iki şirkette Bu ülkede güzellik ve emek adına iyi çalışmalarda bulunmadığı sürece Bu topraklarda kaybetmeye mahkumdur arkadaşlar.

Gürsel hocama gelince ...Siz güzel insanın kıymede değer altyapısına daha çoook ihtiyacamız var.Aman hocam bizi engin alt yapınızdan mahrum biran olsun bırakmayın.

'''Bizim düşlerimiz var çünkü hayatı sevyoruz.'''

abilerim arada mesajların tarihlerine de bakın yavu:D ..

arkadaşlar yılaar önce türkiye gazetesinin vermiş olduğu bir bisiklet vardı hatırlarsınız. "BİSAN İHLAS" bu bisikletin kadrosunun ağırlığı nekadar bileniniz varmı? Şu an aklıma geldi ondan soruyorum. Bende varda :D

valla hocam bendede var. Darmadağın halde tabi. Kadrosu vardır bi 5 kilo. anlamadımki çeliktenmi yapmışlar ne...

Merhabalar yeni üye oldum bende selam herkese.

96 model metalik gri Eldorado bisikletim var ancak yaklaşık 3 yıldır hareket bile ettirmiyorum jantları,frenleri kullanılmayacak durumda 2-3 hafta içinde bakım yaptırıp aranıza katılmayı düşünüyorum tabi sizde aranıza alırsanız :)

iyi günler iyi sürüşler

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Tigris

hoşgeldiniz, aynı bisikletten bende de vardı. ne kadar bakımlı olsada kaldırıma sert birşekilde vurmamla, kadro neredeyse ikiye ayrıldı:D :D :D
kadroyu bi kontroledin derim ...

vays bea vücüt geliştirme yapılır o kadroyla :D

sağlamlığına bi şey demem ama jantları tam bir baş belasıydı. sürekli akort istiyo du adam etmek gittikçe güçleşiyodu. peynir tenekesiniden mi yapmışlardı ne :D

ben de onun kız modeli var. hangi kızlar için bilemiyorum ama ağır. şu da var ki arka ve ön göbek öyle serbest dönüyor ki xt ile baş edebilir. denize girmekten pas içinde kalan jant fren aksamı. Yine de hoş bisiklet. Sadece 20 kg gibi ağır.

http://img170.imageshack.us/img170/1604/ihlasjantfren1ps8.jpg

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Geri