Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan hakkında sorular, cevaplar ve öneriler

TARIK

Üye
Tepki
6
Selam Arkadaslar,

Acaba icinizde Apennin'in kadro agirligini bilen veya duyaniniz varmi ?
Aslinda bir Apennin kullanıcısı olarak bu soruya benim cevap vermem lazım ama simdi bisikleti dagitip :eek: kadroyu tartmaya useniyorum.
(Yanlis anlamayin dagıtıp tartmak keyiflide, toplama kısmı biraz sıkıcı)
Malesef Bisan'ın sitesinde verdigi herhangi bir degerde yok.
Yardımcı olabilecek kimse varmı ?

Teşekkürler

TARIK

Scudo
Selam,

Ben Apennin kadroyu 1,9 olarak ölçmüştüm, ama benim bisiklet Türkiye'de ilk lanse edilen "apenin"lerdendi, sonra kadro değişti mi bilmiyorum..

Sevgiyle,
Murat Günal

Teşekkürler Murat,

Bildigim kadarıyla bir degisiklik olmadı. Demekki yeni bir kadroda yazacagiz listeye. Su Zeon ları kacırmasakmı ?

Tarik

Bence de Kron Kadroları kaçırmamak lazım, bisiklet haline gelenlere baktım da çok şık oldular.
Kullanıcı yorumları da çok olumlu.
Hem de bu kadroları ülkemize kazandıranları da desteklemiş oluruz di mi? :)

Ha bu arada Apennin'in sağlamlığı konusunda da sıkıntı yaşadım, furş yatağının ordan resmen yırtıldı kadro. Ehline kaynak yaptırdım ama güvenemediğim için kadroyu değiştirdim.

Bilgine,
Murat G.

Bilgi: Apennin iki kadro olarak satılmış, birbirlerinden bagaj bağlama delikleriyle ayırt edebilirsin.
Bendekinde yoktu mesela...

Aksam bir bakayım ama o deliklerin olması lazım. Yinede en iyisi bir anönce komple elden cıkartmak galiba.
Uyarı icin tesekkürler.

Tarik

Selam..
Bu gün sonradan boyanmış bir Apenin tarttım. 2,1 kg. çıktı. Boya 50-100 gr. fark yaratabiliyor..Demek ki Apenin kadrolar 2 kg. denebilir..
Selamlar.
Gürsel

Tarik,
Yanlış anlaşılma olmasın, Apennin'e uzun süre memnuniyetle bindim.
Bende böyle birşey oldu diye kötülemiş olmayayım.
O zaman için gücümün yettiği alabileceğim en iyi bisikletti.
Sorun çıkmasaydı, değiştirmek aklıma da gelmeyebilirdi..

Merhabalar,

Yok zaten su an icin herhangi bir sikayetim yok kadrodan. Gerci fazladan bir 400-500 gramı var ama şimdilik idare ediyor.

Yardımlarınız icin teşekkürler.

Tarık

;) Bisan Avantgarde fiyat 475.00 Ytl 12 taksit fiyat ve bisiklet hakkında bilgisi olanlar lütven yazarmısınız

bir city-bike ..tercihinize bağlı tabiki..daha uygun fiyatlara daha iyi bisikletler var..tahminimce oldukça da ağırdır da bu..

Umarım bu dururken o bisikleti almamışındır..
Bunun tamamı alüminyum ve bu şekilde 13 KG!!
Fiyatı da 389.- YTL!! Taksit de var..

İlginize Teşükkür ederim,neden olmasın diyor,saygılarımı sunuyorum.

arkadaşım bu zamana kadar üç adet apenin kadrom oldu hepsininde agırlıgı 1800 ve 1840 arasındaydı. kadro benim gözümde tange nin birzamanlar çıkardıgı kadrolarla aynı ölçü ve kalitede.ben halen apenin kadro kullanıyorum.:)

merhabalar arkadaşalar
ben yaklaşık 4 yıldır apennin kullanıyorum ve girip çıkmadığım arazi kalmadı çok sağlam bir kadro ve üzerideki sistem de çok güzel ön maşa bildiğiniz gibi RST çapa t4 ve neredeyse Rock Shock psylo gibi çok çok memnunum ve değiştirmeyi bu güne kadar asla düşünmedim daha iyiye yönelmek için sadece bir dahaki ay full deore alacağım yoksa hala ne değişeni var nede bir arızası var kadro ağırlığına gelince metin arkadaşımızın dediği gibi 1.8 geliyor kendim bisanda çalışıyorum çünkü Eskişehirden selmalar...

yani voodooman
rst capa t4 ile rock shox psylo nasıl karışılaştırılır?
psylonun fiyatı neredeyse apenine yaklaşacak...

XTRACTOR

bisanın bu bisikleti hakındaki bildiklerini paylaşırsanız sevinirm..
(link) bu linkten ürünün resmne bakabilirsiniz..:)

Donanım fena değil ama aliminyum da olsa çift süspansiyon düşünme bence yokuş çıkarken çok yoruyor bende de var ondan biliyorum..:)

Geri