Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan ücretsiz bikefit yapacak

Şerif Feridun

Forum Bağımlısı
Tepki
1.100
İsim
Şerif Feridun
Bisiklet
Carraro
İnstgram açıklaması doğruya bisan ücretsiz bikefit yapacak 😁

Dosyalar

• Screenshot_2021-08-13-13-14-47-172_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-08-13-13-14-47-172_com.instagram.android.jpg
    79,3 KB · Okunma: 218
Scudo
Uygulama güzel bi başlangıç olabilir ama standart bi bike fit kadar detaylı olur mu emin değilim..

Yine iyi bir şey tabii gözardı etmemek lazım.
Düzgün kadro boyuyla satış yapacaklardır ve ufak tefek ayar hizmeti vereceklerdir.

Güzel bir gelişme.

Randevu sistemiyle ücretsiz olarak yapılacak.

Çok ayrıntılı, kapsamli bir bikefit beklememek gerek zira hem ucretsiz olup hem bütün gününü 1-2 kişiye ayiramazlar.

Temel çerçevede, elzem kontroller yapılır.

Umarım bu ucretsiz uygulama tüm bisikletcilerde yaygın hale gelir ve mağazalar bisikletlerini müşterilerinin özelliklerine göre satışa sunarlar.

Zira şu andaki durum, ellerinde hangi beden bisiklet kalmışsa müşterilerine "bu tam size göre" şeklinde.

Bisan el değiştirdikten sonra ilk yaptıkları açıklamalar içinde, bikefit hizmeti getirecekleri de vardı. Kendilerini tebrik ediyorum.
Umarım basit bir kol bacak ölçmeden ileri, bikefit olarak adlandırmayı hak edecek bir işlem olur.
Sembolik bir ücret alınsaydı, yığılmaya engel olurdu. Gidişata bakıp, belki ileride değişiklikler yaparlar.

Bu arada, Bisan Art Gallery nerede?

Edit: İzmir'de fabrika içindeki showroom'un adıymış.

Son düzenleme:
dün bisan fabrikasına giderek bike-fit yaptırdım, çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü, o kadar hoş karşılanacağımı tahmin etmemiştim, yaklaşık 3.5 saat sürdü yani salla pati yapılan bir şey değil, gidince bana bir sürü parça değişim reçetesi önereceklerini düşünmüştüm açıkçası, fakat hiç bir ticari amaç gütmüyorlar. böyle bir olanakla bizleri buluşturan bisana ve özellikle arda beye çok teşekkür ediyorum. henüz bisikletimi deneme fırsatım olmadı ama sürüşüme pozitif yansıyacağına eminim.

dün bisan fabrikasına giderek bike-fit yaptırdım, çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü, o kadar hoş karşılanacağımı tahmin etmemiştim, yaklaşık 3.5 saat sürdü yani salla pati yapılan bir şey değil, gidince bana bir sürü parça değişim reçetesi önereceklerini düşünmüştüm açıkçası, fakat hiç bir ticari amaç gütmüyorlar. böyle bir olanakla bizleri buluşturan bisana ve özellikle arda beye çok teşekkür ediyorum. henüz bisikletimi deneme fırsatım olmadı ama sürüşüme pozitif yansıyacağına eminim.

Randevu almak gerekiyor mu ve nereden alınıyor? Çat kapı gidince yardımcı oluyorlar mı?

Peki bisikletinizi götürdüğünüz hali ile oradan çıkış esnasındaki hali arasında belirgin bir fark var mı.

Sele yüksekliği, ileri geri ayarı, Gidon yüksekliği ya da açısı, spd ayarları ne kadar değişti?

Ben mtb için spd ayarını yaptırmıştım nisanda değil ama trek caddebostanda. Sağ ayağımı arkası biraz dışarı doğru tutuyorum, olması gerekene göre ayarladıklarında bileğim, dizim ağrıdı ve eski haline geri getirdim. Gerçi yapan arkadaş demişti, ayak bu tarz basmaya alıştı ise gene açarsınız yoksa rahatsız olmazsanız böyle kullanın demişti ama bacağım dizim ağrımıştı. Bazen fiziksel özellikler ve alışkanlıklar engelleyici olabiliyor.

Randevu almak gerekiyor mu ve nereden alınıyor? Çat kapı gidince yardımcı oluyorlar mı?
ben turkcell granfondo da adımı yazdırmıştım onlar arayıp rendevu vermişlerdi ama hala bu uygulama sürüyor arayıp randevu alabilirsiniz.
ben turkcell granfondo da adımı yazdırmıştım onlar arayıp rendevu vermişlerdi ama hala bu uygulama sürüyor arayıp randevu alabilirsiniz.
bisikletimde çok şey değişti, önce fiziksel özelliklerinize bakıyorlar, sonra vücut ölçülerinize, daha sonra shimano uygulamasıyla standart bisiklet ölçüleriniz çıkıyor ve en sonunda standardın dışı ayarlamalara geçiyor yani fiziksel özelliklerinize göre ayarlama yapıyolar. kesinlikle işlerini hakkıyla yapıyorlar benim içime sindi ve çok mutlu ayrıldım.

bisikletimde çok şey değişti, önce fiziksel özelliklerinize bakıyorlar, sonra vücut ölçülerinize, daha sonra shimano uygulamasıyla standart bisiklet ölçüleriniz çıkıyor ve en sonunda standardın dışı ayarlamalara geçiyor yani fiziksel özelliklerinize göre ayarlama yapıyolar. kesinlikle işlerini hakkıyla yapıyorlar benim içime sindi ve çok mutlu ayrıldım.
Bike fit için hangi numaradan iletişime geçtiniz acaba? Devam ediyorsa faydalanmak isterim açıkçası.

ben izmirdeki turkcell granfondo da yazdırmıştım adımı, beni aradıkları numarayı kaydetmemişim. ama bisan fabrikayı ararsanız yardımcı olacaklardır.

Ankara'da bu işi yapan yer var mı? Bu konuda çok sıkıntıdayız Ankara'da. Ayrıca Bisan sedece kendi ürünlerine mi yapıyor. Ticari kaygısı yoksa hepsine yapar sanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sarplar ve CeCeKa
Bu işlemi ücretli yapanlara gitmeyin. Bunu da ticari gelir kapısı yapıyorlar bir yerden sonra. Yahu yarışa girmiyorsanız o kadar da şey etmemek lazım 😂. İnternette bir sürü makale video VS var doğru ayarlar için. Herkes kendine göre yapabilir aslında.

• Beğen
Tepkiler: mhmtp ve badocan
Yaptırdıklarına pişman olan , kendi yaptıkları ayar ile daha rahat olduklarını söyleyen kişiler tanıdım. Şahsi fikrim öncelikle kendi vücut ölçülerinize yakın bir kadro almak, sele, gidon ayarları ile oynayarak, amacınıza uygun (deneme yolu ile) ayarlamak. Bu iç için para alınması bence de spor anlayışına aykırı. Zira amaç para kazanmaktan önce kişiyi bisiklete özendirme, yaygınlaştırma, müsabakaya hazırlamak olmalı. Ücret almadıkları için bisan'ı tebrik ederim..

Bu işlemi ücretli yapanlara gitmeyin. Bunu da ticari gelir kapısı yapıyorlar bir yerden sonra. Yahu yarışa girmiyorsanız o kadar da şey etmemek lazım 😂. İnternette bir sürü makale video VS var doğru ayarlar için. Herkes kendine göre yapabilir aslında.

bikefit işlemi tüm dünyada böyle işliyor, ülkemize özel bir şey değil. satın alınan yer birkaç temel ayarın üstünden geçer. 30-45 dakika falan. ama birinin gidip sizinle 2-3 saat ilgilenmesini istiyorsanız da bunun bir ücreti vardır yani. ticari gelir kapısı yapıyorlar ne demek, birine bu kadar zaman ayrılmasının ücretsiz olması beklentisi neden var ki? ayrıca ortopedi doktoru musunuz? konuyla ilgili herhangi bir uzmanlığınız mı var? yarış koşmayan sürücüler eklem ağrıları çeksin, bir şey olmaz demeye getirmişsiniz.

ülkenin ekonomik durumu bombok diye ücretini hak eden bir işleme kimse bok atmasın lütfen.

bisan'ın da bu işi hakkıyla yapabileceğine zerre inanmıyorum. @badocan da bahsetmiş zaten.

bikefit işlemi tüm dünyada böyle işliyor, ülkemize özel bir şey değil. satın alınan yer birkaç temel ayarın üstünden geçer. 30-45 dakika falan. ama birinin gidip sizinle 2-3 saat ilgilenmesini istiyorsanız da bunun bir ücreti vardır yani. ticari gelir kapısı yapıyorlar ne demek, birine bu kadar zaman ayrılmasının ücretsiz olması beklentisi neden var ki? ayrıca ortopedi doktoru musunuz? konuyla ilgili herhangi bir uzmanlığınız mı var? yarış koşmayan sürücüler eklem ağrıları çeksin, bir şey olmaz demeye getirmişsiniz.

ülkenin ekonomik durumu bombok diye ücretini hak eden bir işleme kimse bok atmasın lütfen.

bisan'ın da bu işi hakkıyla yapabileceğine zerre inanmıyorum. @badocan da bahsetmiş zaten.
Ben Bisan'ın bu işi ,ücretsiz yaptığını (formdan haberim oldu) , bikefit yaptıran kişilerin (amatör kişiler) söylediklerine göre yorumladım. Mutlaka bu iş için yatırım yapılıyor ve kullanılan özel cihazların maliyeti ve zaman harcayan kişilerin emeklerini karşılığı olması yönünde size hak veriyorum. Profesyonel amaçlı bisiklet kullanan kişiler için gerekli olabileceğine inanıyorum..

Geri