Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Yardım

@erme1984 paylaşırım da büyük ihtimalle toplama yapıcam heralde ama şu akakcede ng650 falan cok hosuma gitti , jantları falan cok iyi duruyor , az daha bekleyip zorlayip oyle mi yapsam acaba diye dusunuyorum :D

Scudo
Toplama düşünüyorsan ve elinde kadro varsa; forumdanda uygun fiyatlı grup setler bulabilirsin. ancak; gidon, gidon boğazı, sele, sele borusu, kablo koruyucular, pedallar ve tabii ki toplama işlemi ekstra bir maliyet getirecektir. Bunlarıda kenar köşede kalmış bisikletçilerde bulabilirsin...
Örnek olarak eşimin bisikleti beldeyama 6 lı sistemdi. Full set jantlarla birlikte 100 tl ye grupset aldım, birde yeni bir sele, boyaylada uğraşmayıp eşimin isteği üzerine karbon folyoyla kapladım... Toplama işleminide evde halledince.. Misss:)
Yani kadron varsa ; biraz koşuşturarak, elle tutulur bişileri ;200-250 tl çok aşmadan yapabilirsin.
:)

@Onur DOĞRU Aslında volkanbisiklet.com'a baktigimda cok uyguna gelebiliyor , sele+sele borusu bende var , gidonum da varda paslı falan ama bu sitede 6tlye duz bir gidon var , hesaplamalarima gore arka aktarici,ön aktarıcı vites kolu haric 100tlye parcalari toplayabiliyorum , bu 3parcayi da shimano alirsam 100tl gelicek ortalama 200 , bunun disinda kalanlar da vidalar falan filan ivir zivir ne olur bilmiyorum :)

Şöle söyleyim;

7'li set 100tl ye forumdan ben daha yeni aldım.

Arka Aktarıcı
Ön Aktarıcı
Aynakol
Zincir
Ruble
Göbek
Jantlar(üzerinde lastikleri mevcut, ömrünün yarısını doldurmuş)
Ve fren viteskolu

yakın zamanda benden de bi başkasına geçer. Eşim alışsın diye 26" le başlatmıştım..

Yani rahatlıkla forum içerisinden çözebilirsiniz. izmirde olsaydınız bazı elimde olan parçaları ücretsiz verebilirdim.. :(

• Beğen
Tepkiler: firatatalay34
@Onur DOĞRU vallahi mukemmel fiyatmis yalniz , izmirde yasayan kuzenim var buraya gelecek olursa donucem sana abi kacirmam malzeme varsa :D :D oyleyse ciddi anlamda forumda dolanmam lazim oyle uygun olacagini dusunmemistim

EĞER BEKLEYECEKSEN TÜM ÜRÜNLERİ YANINDA EKSTRA FREN KOLU FİLANDA DAHİL Bİ 6LI, BİRAZ ESKİ , BİRTANEDE 7 Lİ SETİ UYGUN BİR FİYATA BIRAKABİLİRİM. ANCAK DEDİĞİM GİBİ BİRAZ BEKLEYEBİLİRSEN.
PARÇA LİSTESİNİ ÖZELDEN GÖNDEREYİM BELKİ İŞİNE YARAR BİŞİLER ÇIKAR.

@firatatalay34 özelden yazdım... Set bikaç aya boşa çıkacak ve forum üzerinden satışı yine aynı fiyatlara yapılacak.

Eğer bekleyemezsen elimde frenkolu, eski ve bakıma ihtiyaç duyan (aynakol, zincir, arka aktarıcı 6lı vs bulunmakta) bunlarıda ücretsiz olarak verebilirim.

Bekleyebilirim dersende
Düz gidon,
Fren Vites kolu 7li
ön ve arka aktarıcı
Zincir
Jant seti lastikli
Ruble 7 li
fren vites kabloları

Karar sizin... Ancak forumda başka grup setlerde bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: firatatalay34
Geri