Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan'ı nasıl bilirsiniz?

Scudo
çocukluğumun bisikleti düşe kalka öğreti bana bisiklet sürmeyi sağlamdı bu model degildi

bisan ile ilgili küçükken yaptığımız ayıp şaka geldi aklıma

o başlık bisan ı nasıl bilirdiniz olacaktı. resmen öldü sanki marka. piyasası bitti.

Bisikleti şehir içinde çok uzun olmayan mesafelerde kullanacaksanız işinizi görür. Mesafenin uzun olmamasını söylemem kondisyonla alakalıdır. Ben benzer çift amortisörlü bisiklet ile günlük 40-60km eğimli yolda işe gidip geliyordum. Konforu ağırlığı için değiyor. :)

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
(link)
(link)
bisan yol bisikletide yapıyormuş.

@CemTalan O fiyatlara 2.el temiz aliminyum kadrolara bak dostum. Carraro sedona gibi markaları bulabilirsin. Forumda zaman geçirin biraz daha anlarsınız.

1990 Model, ihlastan önceki orjinal bisanlar'dan. O yıllarda üretilen diğer bisanların kadro kaynakları gibi kuş boku değil, mig robot kaynağı. Tek şikayetim jant çemberi paslanmaz çelik ve 35mm genişliğinde olduğu için aşırı ağır. Hızlandırken acayip idman yaptırıyor...

Ama toplam ağırlık çok aşırı fazla değil 16kg...

11953096_10207682857048817_2117170799426487092_n.jpg

@CemTalan bisanı iyi bilirim. İzmir yapımı eski bir kadro kullanıyorum. Ne amaçla çift anartisörlü alacağını bilmiyorum ama o bisikleti tavsiye etmem hocam. Çünkü başlangıç için oldukca ağır ve zamanla pişmanlık verebilir. (Tüm çift amartisörlüler için geçerli bu.)
Onun yerine, aynı fiyata işini çok daha rahat görebileceğin ve de pişman olmayacağın bir ton bisiklet var. Ne amaçla kullanacağınıda belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

@CemTalan bisikletlerin ikiside çok alt seviye bisan iyi ama bisikletler bir hayli kötü. vitesler tourney bile değil onu geçtim çift amortisörlü çok ağır kendim kullandığım için biliyorum.

Yiğenime bisan calves aldık hergün okuluna gidip geliyor memnunuz tavsiye ederim yağ gibi akarsın alacağın çift amortisörden çok çok hafif ve sağlamdir

Düz kadrolu bisiklet bakmanı öneririm. Bu orta süspansiyonun zararı yararından fazla.

Şimdi baktım seninle aynı yaşta yiğenim

çocuğlumuz da hayranlıkla sokak da izlediğimiz zengin bisikleti :D

o bisikleti almış ve kullanmış biri olarak konuşuyorum oldukça ağır bir bisiklet fakat parçaları çok kötü değil çok rahat hatta fazla rahat :D ama çift amortisör yorar düz yolda ama yokuş aşağı yolu acayip tutar. sana tavsiyem o butçelere salcanno exel almandır .o bisikleti bir arkadaşıma almıştım ben şu an claudbutler oxford kullanıyorum.sorun olursa cevaplamaya çalışırım

Ben aradım firmayı iflas ettikte diyemiyorlar. Sadece çocuk bisikleti üretiyoruz şu an için diyorlar. İnşallah 2016 da girerler piyasaya

Geri