Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisanlarımızın fotoğrafları

Scudo
Bisanin sifiri cikiyomu?

@bagetci biz ikinci el aldık. Ama aldığımız eleman 3-4 ay önce almış. belgelerini falan aldık. Hala 1.5 yıldan fazla garantisi duruyor. Yani sıfır üretiyor :)

bisikletler hayırlı olsun maşaallah hepsi gıcır gıcır... @Emirhan Tangel çamurluğu eskişehirdeki dükkandan aldım, bu da linki;
(link)

@bagetci
firma el değiştirecek sanırım "bu sene üretim olmadı henüz" diyor bisan bayileri

• Beğen
Tepkiler: Emirhan Tangel
@Emirhan Tangel
Bisikletiniz çok hoş duruyor gerçekten. Hangi modeli bu bisan ın.

@caesar Bisikletiniz Hayırlı Olsun Sele Orjinal Değil Bide Sele Borusu fazla yükseltilmiş kadro kırılma riski taşıyor

@Emirhan Tangel orjinal selede var da bu daha rahat diye bunu taktık :) sele borusunu indirdim. Şu an inik halde. Teşekkür ederim.

@Ömer KARAN teşekkür ederim. xty 5600 modeli.

@Emirhan Tangel bu bisiklete uygun uzun sele borusu bulabilir miyiz? Herhangi bir bilgin var mı?

• Beğen
Öncelikle Sele Borusunu Değiştirmeye gerek yoktur uzun sele borusu kadro kıralabilir garanti kapsamından çıkabilir. Boyunuzu söyleyebilirmisiniz

• Beğen
Tepkiler: caesar
Bisanın xty 5600 modeli 17-18 inç kadro üretildiğini biliyorum bisikletiniz 17 inç olabilir

@Emirhan Tangel bisikletimizi aldığımız arkadaş da 17 inç dedi ama bana 17" den küçük gibi geldi. En küçük 17" üretiliyorsa muhtemelen en küçüğüdür bu :) yani 17" dir.

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. .

• Beğen
eskişehirde havalar güzel...IMAG1837.jpg IMAG1842.jpg

@Emirhan Tangel
Bisan çok iyi bisiklettir, öncülerdendir, bugün bu durumda olmasının sebebi kötü şirket yönetimi ve reklam politikaları olabilir, şimdiki carraro sedona, salcano ve kronun esamesi okunmazken bisan vardı, yalnız dediğim gibi ticari kısmında stratejik hataları var, satış sonrası destek çok Zayıf, destek elemanları kalifiye değil, bi kadro sordum ellerinde varmı diye 3 kere numaramı aldılar ariicaz diye en sönün da ben vazgeçtim, bisikletlerinizde çok güzel, kimin ne düşündüğüne takılmayın derim, üzerinde ne yazdığı değil, sana ne yaşattığı önemli, bisiklet yolunda full kıyafet kask takıp, pahalı bisikletler alıp, birden bisikletçi olduğunu sanan ve Diğerlerini horgören insanlar var bende rastlıyorum kıl oluyorum, bunlara takılmayın hiç

Takmıyorum da . Bi zaman sonra insan bıkıyor ben bisikletimden memnunum bisan çok zayıf her yönüyle sadece motor odaklanmış diğer bisiklet markaları her yıl kadro tiplerini değiştirirken bisan hep aynı bu yüzden kaybediyor .

(link) by (link), on Flickr

Bu da benim ki :) Turkuaz yoktu turuncusunu aldık :)

• Beğen
Tepkiler: usame ömer
Geri