Scudo Sports

Bisiklet Ad Soyad sticker hazırlamak için yardım arıyorum

Bende yaptırmak isterim. Dizayn önemli ama o dizaynı nerede yaptıracağız.

• Beğen
Tepkiler: celikeren
Scudo
60640 dosyayı görüntüle
Büromda sıkıldığım bir an, tamamen amatörce yaptığım bir çalışma :) mürekkep püskürtmeli yazıcıdan çıkarıp koli bandıyla yapıştırdım. Sticker halini bir türlü bastıramadım. Daha profesyonel bir tasarım olursa telif istenmemesi kaydıyla forumca kullanalım :)

güzel çalışma olmuş, biz nasıl sipariş verebiliriz?

• Beğen
image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg @shielD konu içerisinde arkadaşın telefon numarası mevcut mesaj yolu yada arayarak ulaşabilirsiniz .

Yalnız önümüzdeki hafta sınavları oldugu için bir hafta boyunca baskı yapamayacağını söylemişti , bilginiz olsun . Bana gönderdiği şablonları sizinlede paylaşıyorum

@celikeren

teşekkür ederim, numarayı aldım bende yaptırmayı düşünüyorum arkadaşla iletişime geçeyim.

• Beğen
@mehmet.ali

Hocam eline sağlık , güzel olmuş baskı almak isteyen arkadaşların işine yarayacaktır.

bize direk baskılısı lazım :)

Böyle birşey yapmayı düşünen varsa değiştirmeyi denedim. Benimki böyle oldu.

https://i.hizliresim.com/OADz1A.png
Beğenen olursa diye, aşağıya bir drive linki koyuyorum. PSD formatı mevcut. Photoshop ile açıp sadece isimleri silip baştan yazabilirsiniz.
(link)

@celikeren
Teşekkür ederim, sağolun. Beğendiğinize sevindim. :) Sizinkiler de çok hoş görünüyor.

• Beğen
Arkadaşlar merhaba ,
Sticker'lar geldi uygulama resimlerini paylaşıyorum . Birden fazla arkadaş olarak alındığında maliyeti oldukça düşük , tek başınıza yüksek gelebilir kargo ile . Saygılar

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    267,7 KB · Okunma: 295
  • image.jpeg
    image.jpeg
    148,7 KB · Okunma: 284
Gerçekten çok profesyonel bir iş çıkmış ortaya yapan arkadaşın da sizin de elinize sağlık.

@celikeren Merakımı mazur görün aklıma bir şey takıldı.Acaba bisikleti temizlemek istediğimizde/yıkadığımızda bu stickerlar kalkma yapacak gibi mi duruyor?

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
@ceyhunözkan estafurlah , görünene göre kolay kolay çıkmayacağa benziyor, öyle taziyikli su falan tutmadıkça çıkmaz yani, uzun süre kullanılabilecek türden, zaten 7 tl ye 4 büyük+4 küçük gönderdi arkadaş, uzun yıllar yeterli gelecektir.

@celikeren hangi arkadaşa yaptırmıştınız doğrudan sipariş verelim bizde isimler karıştı baya bir benim kafada yanlış olmasın :)

@sezgindurmus

Merhabalar
Arkadaşın isim ve telefonu aşağıdaki gibidir whatsapp yada telefonla ulaşıp isteğinizi iletebilirsiniz , yardımcı olacaktır.

Edip Ahmet Yılmaz
0 (543) 845 06 34

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
Geri