60640 dosyayı görüntüle
Büromda sıkıldığım bir an, tamamen amatörce yaptığım bir çalışma mürekkep püskürtmeli yazıcıdan çıkarıp koli bandıyla yapıştırdım. Sticker halini bir türlü bastıramadım. Daha profesyonel bir tasarım olursa telif istenmemesi kaydıyla forumca kullanalım
@shielD konu içerisinde arkadaşın telefon numarası mevcut mesaj yolu yada arayarak ulaşabilirsiniz .
Yalnız önümüzdeki hafta sınavları oldugu için bir hafta boyunca baskı yapamayacağını söylemişti , bilginiz olsun . Bana gönderdiği şablonları sizinlede paylaşıyorum
Böyle birşey yapmayı düşünen varsa değiştirmeyi denedim. Benimki böyle oldu.
https://i.hizliresim.com/OADz1A.png
Beğenen olursa diye, aşağıya bir drive linki koyuyorum. PSD formatı mevcut. Photoshop ile açıp sadece isimleri silip baştan yazabilirsiniz.
(link)
Arkadaşlar merhaba ,
Sticker'lar geldi uygulama resimlerini paylaşıyorum . Birden fazla arkadaş olarak alındığında maliyeti oldukça düşük , tek başınıza yüksek gelebilir kargo ile . Saygılar
@celikeren Merakımı mazur görün aklıma bir şey takıldı.Acaba bisikleti temizlemek istediğimizde/yıkadığımızda bu stickerlar kalkma yapacak gibi mi duruyor?
@ceyhunözkan estafurlah , görünene göre kolay kolay çıkmayacağa benziyor, öyle taziyikli su falan tutmadıkça çıkmaz yani, uzun süre kullanılabilecek türden, zaten 7 tl ye 4 büyük+4 küçük gönderdi arkadaş, uzun yıllar yeterli gelecektir.