Scudo Sports

Bisiklet ağırlıkları... Bisikletin kaç kilo?

Scudo
XEp4k3.jpg
Karbon kadro kullanıyorum, alüminyum olanı ile arasındaki farkı hiç hesaplamadım. Ancak bu haliyle 10,7KG geliyor.
Aydınlatmalar çıkarsa 10,5KG tutuyor. Pedal da çıkarsa düz 10KG. 1X vites çekiş sistemine geçtiğimde daha da azalır ağırlık. 9,5'e iner mi bilmiyorum (Hafif bir pedal ile birlikte)

biri 10 kilo (galiba) (bir daha düşündümde 12 de olabilir belkide 13)
diğeri 20 kilo (galiba)

ama ağır olanı daha güzel gidiyor sanki :)

ilk aldığımda 14 küsür bir şeydi, şimdi üstünde taşıdıklarımla 17 olmuştur

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
ben üzerindeyken 120 civarı. indiğimde bisiklet toprağı öpüyor:p tahminen 14. nakliye tartısı 15. :)

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_76034.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Sürüşe hazır haliyle 10.5 kg Triban 500. Üstünde taşıdıklarımsa duruma göre değişiyor. 1.5 kg su, 4 adet yedek iç lastik, yama takımı vs vs 4~5 kilo tutuyordur. Sırf bagajı takınca 2 kg :D

• Beğen
carraro sportive 321 14.5 kg

sizde karbon kadro olabilir ama kendim zayıfım sizden daha hafififim :)

Btwin Rafal 720 Large 11.9kg - pedalsız

Giant TCR Advanced Pro 2 2017 7.1kg - pedalsız

@CmlCLKDaha önce bunu yazmışım ama konuyu tekrar okuyunca anladım galiba. B'Twin 540, pedalsız haliyle hiç bir eklenti yapmadan 14,05 kg. yazıyor sitesinde. Tamir araç-gereçleri, iki iç lastik, kilit, su, falan-fişman 15'e tamamlıyorum bende [emoji57]

Cemal Ç.

• Beğen
Herkese merhaba. Merak ettiğim bir konu var bisiklet ağırlığı söylenirken neden pedalsız diye söyleniyor? Bisikleti pedalsız mı sürüyoruz. Yoksa pedalım toplam ağırlığa bir etkisi olmuyor mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Erhan42"Hay ağzını öpeyim" derdim de tuhaf kaçar [emoji23] Düşünceme tercüman olmuşsunuz [emoji57]

Cemal Ç.

@Erhan42Tam bilmiyorum ama pedal çok kolay değiştirilebilir 200 gr pedalda var 600 gr da birde birde genelde pedal üreten bisiklet markası yok sanırım bu yüzden ama yanılıyorda olabilirim sadece tahmin...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri