Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet ağırlıkları... Bisikletin kaç kilo?

Pedalsız 8.9 kg

Scudo
@10urr

bir zamanlar bende de vardı bundan güzel değişiklikler yapıp tur bisikleti ayarına getirmeye çalışmıştım. fenada olmamıştı ama asla bir tur bisikleti olamadı :) 15kg IMG_0182.jpg

IMG_5181.JPG Lapierre Sensium 300 (2016 Model) Stok Jantlar Shimano R500 ((link)) ağırlıkları 1900 gram. Bisikletin fabrika verisi 8,8 kg. (Pedalsız) Lastiklerin adet ağırlığı 310 gram (Michelin Dinamic Sport)
Yapılan değişiklikler Cole Rollen Elite jant seti (1570 gram kazanç 330 gram) Lastikler Rubena Phoenix Racing (195-210 gram arası lastik başına kazanç 100 gram x 2 = 200 gram ) Toplam kazanç 530 gram (Pedalsız ağırlık 8,3 kg)

Kullandığım aksesuarlar arka çanta (Tam set alyan, iç lastik, levye) arka ışık, igs10 km saati, iki adet suluk ve kafesleri, Trelock ls750 ön ışık. M520 pedal (yeterince ağır) yukarıda yazılan değişiklikler ağırlık azaltmak amaçlı değil akıcılığı arttırmak için yapılmıştır. Aksesuarlar ile tahminim 9,3 kg civarı olacaktır. Suluklar dolu olursa rakam artar :)

Pedallar dahil 14.65 kg olan bizim zayif arkadas[emoji16]
75bd9c0ff9b08741bbabff8bcc9d2f8e.jpg

ktm life lontano var bende .pedalsız 16.5 kğ geliyor.:)

Modifiyeli Cube Travel Exc. Sadece marathon pluslar brooks ve bagajın toplam ağırlığı 5kg olduğunu düşünürsek sanırım 16kg. az bile :D

cubee.png

Lapierre Aircode SL500 8.7kg. ( pedal, gps, matara kafesi ve sibop kapakları dahil :p )

lapierre.png

merhabalar bisiklet konusunda yeniyim incelerken dikkatimi çekti genelde pedalsız agrirliklar soylenmiş. neden pedalsiz ? :)

@Bisikletreis
Tabiki vereceğiniz kilo kadar hiçbir bisiklet modifikasyonundan kazanç sağlayamazsınız ama bu konu sadece paylaşım. Paylaşmak güzeldir:harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@kamilburak35 Pedal ağırlıkları değişkenlik gösterir ve kişinin kullanım amacına bağlı olarak farklıdır. Örnek vermek gerekirse (link) benim kullandığın pedal tam olarak 374 gram. (link) buradaki pedallar 248 gram gram arasında değişiyor. Genellikle yol bisikletleri pedalsız olarak satın alındığından üreticiler bisiklet ağırlıklarını pedalsız verirler.

Herşey dahil 17kg :D
wp_20180216_09_06_55_pro-jpg.145589

• Beğen
Tepkiler: Mrmath
Pedallı, pedalsız falan anlamam ben. Bisiklet 9.1 kg
Sele altı çanta içinde iç lastik, tamir seti ve ev anahtarı var
Bir adet 120 psi zefal pompa
İki adet suluk kafesi
1 adet içinde yarım litre ayva hoşafı olan suluk
Kablosuz km sayacı
Shimano spd pedal
Sonuç 10,6 kg

Dosyalar

• DSC_0301.JPG
    DSC_0301.JPG
    110,9 KB · Okunma: 57
  • DSC_0300.JPG
    DSC_0300.JPG
    88,5 KB · Okunma: 48
  • Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Bisiklet Brompton, pedallı, bagajlı, çantalı şunlu bunlu 14,5 kg geliyor. Çanta dolu olunca dolduran şeyler kadar kg artıyor tabii (bende kg min birim zaten gram diye birim yok). Geçen Migros alışverişinden dönerken herhalde 30+ kg olarak geldim mesela :D:koptum:

Geri