Scudo Sports

Bisiklet aksesuarlarına ucuz alternatifler

@birpiyonbirvezir o camlar düz renklendirilmiş camlardır... numaralı değillerdir... o açıdan gözünüzü rahatsız etmemeleri lazım... hala rahatsız ediyorsa bi göz dr na görünmenizi tavsiye ederim..
güneş gözlüklerinde UV filtre olması sağlık açısından yeterlidir..

• Beğen
Tepkiler: birpiyonbirvezir
Scudo
@baykuş97 Düşünüyorumda belkide hiç gözlük takmamış oluşumdan bir rahatsızlık duymuşta olabilirim. Sanırım gözlükleri sevmiyorum ben :)

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
@birpiyonbirvezir Aynı gözlüğü bende kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.Evdeki diğer güneş gözlüklerle pek farkı yok gibi sadece rüzgar kesmesi için camı kavisli ve daha geniş.

• Beğen
Tepkiler: birpiyonbirvezir
@Mustafa555 Bugün, yarın tekrar deneyeceğim bakalım umarım alışırım.
@Flicker Bahsettiğiniz şeyi anlamadım. Bugüne kadar 2 kez alışveriş yaptım decathlondan ve ikisini de sorunsuz şekilde teslim aldım.

aliexp veya herhangi bir x firmasından x marka gözlük alın. alın ki ileriki yaşlar katarakt olma riskini arttırıp göz doktorlarının milletvekili maaşlarından daha fazla kazanmalarında siz değerli bisikletçi dostlarımdan katkısı olsun... yıllardır forumda kendimi paraladım yapmayın etmeyin 30-40 fazla verin adam gibi bişi kullanın diye ama artık yazmıyorum bu mesajımda sondur bu konularda. her bütçeye uygun gözlük sağlık bakanlığı onaylı güneş gözlüğü bulabilirsiniz...

@Flicker gençkart mı kullanıyorsunuz hocam ?

Beni gençkart decatlonla birlikte delirtti:mad: Ödeme başarılı olmayınca sepetin dağılması tekrar tekrar ekleyip yeniden başarısız ödeme ile dağılması:confused:

Düzenleme: Konu ile kopuk kaldım birden sinirlendim alakasız içerik için özür dilerim.
İşgüvenliği gözlükleri ışığı dağıtıyor pus yapıyor çok kullanışsız. Işık tercihi birşekilde ucuza halledilebilir ama lütfen sarj edilebilir pil kullanın atık pil çıkarmayın, biraz duyar lütfen. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözünu unutmayıp tecrübe eşiğinden f/p ürünleri aşağısına düşülmemeli.

Bu kadar ayrıntılı düşünüyorsak herşeyi bisikletlere de bu kadar para vermeye gerek yok o zaman, biraz yürüyüş ile aynı egzersiz yapılabilir. ...Öyle değil mi ama??
Şaka bir yana herşey bütçe meselesidir. Yavaş yavaş alınır, bütçeyi yormadan, araştırılır ama bu kadar da değil bence...

@Drdaldal

bi dönem forumda bazı konularda bisikletin çevre dostu olmadığı savunan elemanlarda vardı. bisikletin parçaları üretilirken ağır sanayi ürünleri ( metal-alu-karbon) olduğundan bu parçaları üretirken zaten yeterinde çevre kirleniyor filan diyorlardı. bu topikte ona benzer olmuş. bu arada kesinlikle sana katılıyorum.

Arkadaşlar ev taşıyordum açamadım forumu..
Gözlüğü sıkıntı yapan çok olmuş, benim dediğim güneşte sürerken git güneş gözlüğü tak şahsen ben decat tan 30 TL aldım memnunum korumalı falan on numara beş yıldız :D koruma gözlüğünü al diyorum gece tak diye diyorum tozdan rüzgardan korur diye.
Kask konusundada downhill yapacak arkadaş zaten bu kadar ucuza kaçmaz en kralını alır :D bi kere düşmezmiş yok kaskım 3 ayda çürürmüş. Abi bu ekipmanları kullanan adam kaskın bi kere düşüşle gidecek kadar kaza yapmaz. Yaparsada ya ölür yada tövbe eder :)
Siz benim hedef kitlemi anlamamışsınız..

Bakın foruma yeni üye olan adamlara küçüklere başlangıçlara teşekkür ediyorlar bende bu yazdıklarımdan geçtim. Şu anda gece gözlüğüm dışında ordakilerini uygulamıyorum

• Beğen
Tepkiler: Dedekorkut
@hamidgf ininal kart ile deniyorum.Tüm adımları yapıyorum,telefonuma gelen şifreyi yazıp gönder dediğimde ya işlem onaylanmadı diyor yada bu kart fraud (başkalarına ait kredi ya da debit kart ile herhangi bir işyeri ya da ATM’den işlem yaparak haksız kazanç sağlamak) diyor ve beni sipariş iptali sayfasına yönlendiriyor.
@birpiyonbirvezir fraud kart:başkalarına ait kredi ya da debit kart ile herhangi bir işyeri ya da ATM’den işlem yaparak haksız kazanç sağlamak

@alifurkan390 kardeşim metresi 1 TL bizim burda öyle araştır istersen :)

@Kuzey Ege

@Efe Yamac Yarbasi

@silvanesti

@taner07

@çağatay_çankaya

Bakın Abilerim, Kardeşlerim O dediğim gözlüğü güneş'te takmayacağız, gece sürüşlerinde toz; rüzgardan etkilenmemek için önerdim. Turda adam almış 250 liraya Scott gözlükleri, bende gördü benim gözlükleri taktı bunlardan bende alcaktım dedi 400 lira nasıl verdin dedi halbuki ben o gözlüğü hepsiburadadan 8 liraya almıştım. Güneş'te herkesin çeşit çeşit güneş gözlüğü var maşallah. Hayır güneştede taksan sizin taktığınız gözlükleri çok sağlıklımı düşünüyorsunuz.. Sadece araya renk cam var. koruma gözlüklerindede aynı. neyse konuyu profesyonel bisikletçi gibi yorumluyorsunuz halbuki konunun sonunda yazdığımı okumadınız heralde. Bende bunların gece gözlüğü dışında hiçbirini kullanmıyorum. Ama bu yazdıklarım yeni başlayanlara, küçük arkadaşlarımıza iyi ve sevimli bir başlangıç değil mi ? teşekkürler arkadaşlar..

• Beğen
Tepkiler: Dedekorkut
@çağatay_çankaya Bende decatlondan aldığım gözlüğü kullanıyorum bilmiyorum sağlık bakanlığı onaylı değildir herhalde, böyle bir konuda yazdıysanız link atabilirmiisiniz ? ya da onaylı ve ucuz gözlüklere nereden ulaşabiliriz ? Uyardığınız için teşekkürler.

@xarismas
Bu profesyonel bisikletçi gibi düşünmek falan değil. Örneğin varikosel diye bir hastalık var testislerle ilgili. Hastalığın oluşumunda önemli olan etkenlerden biri testislerin olduğu bölgenin fazla ısınması mesela ya da testislerin baskıya maruz kalması. Ameliyat için iyi bir cerrah 500-600 TL'den aşağı almıyor ve bu hastalığın her 10 erkekten birinde olma ihtimali var. 50 TL'ye jelli, nefes alan bir tayt almak yerine böyle bir risk mi alınmalı?

Pet şişelerin güneşe maruz kaldığında sağlığa zararlı olduğunu bilmiyor musunuz?

Bisiklet giyimi ve aksesuarlarının fiyatlarının yüksek olmasının sebepleri var. (Vergiler vs. dışında.) Bu ürünler sadece bisiklet sürerken giyilmek/kullanılmak için tasarlanıyorlar.

2-3 Liralık gözlükleri göz sağlığı için pek tavsiye etmem.Çalışırken kullanmak zorunda kalıyorum bazen.Kaliteli olmadığı için mercek etkisi yapıyor ve ciddi anlamda gözü ağrıtıyor..

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

O değil de, konu 3 Eylül 2015'te açılmış, sondan bir önceki mesaj 7 Eylül 2015'te yazılmış. Yani konu 4 günde kapanmış, iyi de olmuş hani...
Sonra günlerden bir gün (o gün bugün) biri gelip teşekkür edince ben dahil 7 kişi "Ne yazılmış acaba?" diye baştan sona okuyoruz :) Sanırım pazar akşam yapacak başka işimiz yok :) :)
Ben gidip yatayım en iyisi, yoksa bulaşık süngeri fikri beni de hipnotize edebilir :)

benden de size tam anlamıyla matara tavsiyesi şayet bulabilirseniz mesela ben kilpa baguna da kendime plastik olmasın diye bu yere gittiğimde orada tamda istediğim gibi 7-8cmlik cam su dolu olan şişe buldum giderek içmem mümkün olmuyor ama 1dk durup onu içtiğimde oh ne ala hele ki burada dağ suyu kullanma ihtimalim olduğundan yazın ise bazı çay ocaklarında 1 tane bakkalda limonata var onu doldurup içebilirim yazın tabi :D

Geri