Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet alacağım tavsiyeleriniz? buyrun içeri

Kayıt
20 Nisan 2010
Mesaj
8
Tepki
0
Şehir
ANKARA
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar,foruma yeni üye oldum ve size bir şey danışmak istiyorum.

Benim önceden kalma küçük vitessiz bir bisikletim var ve 14 yaşındayım sbs den dolayı pek binme fırsatım olamadı.
Şimdi ise küçük ve vitessiz bisikletler bana itici geliyor ve yeni bir bisiklet almak istiyorum.
3.5 ay biriktirdikten sonra 350 lira toplayabildim.
boyum 1.72
dağda bayırda sürmeyeceğim ama çok hız yapabileceğim yağ gibi kayan bir bisiklet almak istiyorum. bütçem belirttiğim gibi kısıtlı. sizce ne almalıyım?
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.:)
 
Scudo
Almamalısın ,
Yani şöle - bu bütçe ile alsanda ne yağ gibi kayacak , nede işini görecek.

Doğru olan biraz daha para biriktirmen yada 2. el bölümüne bakman ama yine de zor gözüküyor Mert.

Bence büyükleri biraz daha ziyaret etmelisin.
 
350 TL alacagin Bisiklet e 1 ay sonra bi o kadar daha para harciyacaksın bisiklet almak icin fazla acele etme biriktir parani biraz daha 1 kere aliniyor sonucta parada kolay birikmiyor o yuzden iyi dusunmen lazim...
 
en azından okullar tatil olana kadar bekle.
3.5 ayda 350 tl toplamışsın daha okulların kapanmasına 2 ay var. 200 tl de o zaman toplarsın.bütçen ne kadar artarsa bisiklet seçeneğin de o kadar artar :) o zamana kadar da biraz forumu takip et, araştır. :)
 
doğru söylüyolar
500 tl civarı biriktirip

kron xc 500 alabilirsin.
 
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler
bütçeme uygun olarak salcano NG 650 nasıldır işime yaramaz mı
 
Dağ bayır gibi kötü yollarda kullanmıyacaksan city bike yada road bike alabilirsin!
Mesela salcano xrs200 diye bir bisiklet var 367 tl.Yarış bisikleti tipinde.Kötü yola gelmez ama düz yolda seni az yorar ve uzun süre binebilirsin...
 
Alacagın Bisikleti Nerde Bineceksin? Dağ Bisikleti mi arıyorsun Yol Bisikleti mi ? Bunlara Cevap ver ona gore bakılır bişeyler. Ama Tavsiyem 350tL varsa 500 tL ye tamamlayıp Kron XC 500 Gibi iyi bir dağ bisikleti alabilirsin.
 
Dağda bayırda sürmeyip, rahat hız yapmak istiyorsan 28" bir bisiklet tercih etmelisin. Bütçen 350TL ise 350-500TL arasında ikinci el Trek 7.0, Sedona 311, Bianchi Shape, Ümit 28 Superior, Salcano City Sport gibi modelleri bulabilirsin;)
 
keşke bütçen biraz daha fazla olsa o zaman gerçekten iyi bir bisiklet alabilirsin ama salcano xrs 200 başlangıç için hiç fena değil
 
arkadaşlar ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum ümit 28 superior çok hoşuma gitti ayrıca Salcano xrs 200 de öyle ama salcano da 14 vites diyor bunun ne gibi avantaj ve dezavantajları olabilir?
 
Kardeşim seni yol bisikleti paklar. Dağ bisikletine dişsiz ince lastikleri taksan bile yeterli olmayabilir. İyi bir yol bisikleti içinde 1000-2000 tl arası bütçe şart. O yüzden aceleci davranma zaten gelişme dönemindesin boyunda uzar aldığın bisiklet hep aynı kalacağı için ilerde sorun olabilir.


Söylediğin bisikletlerden biri hi-ten kadro ki hiç tavsiye edilmez diğeride forumda bisiklet markası olarak ayrı başlığı bile olmayan hiç kimsenin tavsiye etmediği ümit.


Bu işler sabır işi . Ben 1 yıldır bu forumdayım hayatımda ilk defa 19 yaşımda bisiklet aldım. 40 yaşında bisikletle tanışan abilerimizde var. Elbetteki bu kadar geç olmak zorunda değil ancak bence olanıyla yetin şuan daha çok araştır bilgi edin zamanla zaten ihtiyacın olanı farkedersin. Söylediğim gibi sabret sadece. İlla alacağım diyorsan yakından gördüğün deneme sürüşü yapabileceğin 2. el bir bisiklet al resime bakarak bisiklet seçme sakın.

Bu arada bisiklet foruma hoşgeldin hiç ayrılmaman ümidiyle
 
arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler babamın da desteğiyle 500 tl ye yakın bütçem olyur bu bütçe ile kron xc 500 yada sedona borla alabilir miyim alabilirsem bu ikisinden hangisini seçmeliyim ?
 
500 tl toplayıp carraro marka bir bisiklet alabilirsin. diğer bisikletlerle kıyaslandığında parçaları açısından diğerlerinden çok daha ucuz olduğunu göreceksin
 
arkadaşlar son karar...
Salcano IGMAN yada Salcano Astro kesinlikle bu ikisinden birini alacağım...
hangisini almam daha avantajlı olur dersiniz?:bilmiom:
 
Geri