Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet alacağım. Yardımınıza ihtiyacım var. (katlanabilir)

@Evliya

Güzel bir firma sanırım. Maalesef bulunduğum şehirde mağazaları yok o yüzden deneme fırsatım yok. Mesafeli satış anlaşması gereği zaten 1 hafta içinde koşulsuz iade hakkım var. Olmazsa geri veririm.

@Olgun Zengin

Madde 12 deki hırsızlık olayı yokmuş. Yani ömür boyu garanti var fakat çalınırsa kasko gibi bir durum yok. Oradaki olayı kaldıracaklar.

@Tuna Bozkurt

Sabahları okula aç gidiyorum ama madem öyle daha erken kalkıp karnımı doyururum. Kilo vermem gerekiyor. Bisiklet ne düzeyde faydalı olur bilmiyorum. Beslenmeye dikkat etmek gerekir tabiki. Öğrenci olunca bolca makarna tüketiyoruz. Üniversiteye başladığımda 80 kiloydum. Bu sene 92 ye çıkmışım. Hep makarna yüzünden.

Test etme imkanım yok maalesef. Mesafeli satış anlaşmasına göre 1 hafta içinde iade etme hakkım var sanırım.
 
Scudo
Keşke Şu Tarz Birşey Alsaydınız

(link)

Maddi Olarak Zorlanmazdınız..Hemde Daha Hızlı Ve Şık Bişeyler Almış Olurdunuz..

Peki Şöyle Sorayım Neden Taşınabilir Bisiklet:D
 
Adam bile yazmış ilanına 'TIR' diye :D
 
Ben amacınız için katlanır bisiklet tavsiye etmiyorum. 7 ay süre ile İstanbul'da Dahon Vitesse D8 kullandım. İş- ev arası ve haftasonları kısa turlar için kullandım. Şu anki bisikletim Sedona 310. Şöyle maddelersem:

- Yokuşlarda 28 jant bisiklete göre daha çok zorlandım. Yoldaki engebeyi daha fazla hissettim.
- Dahon'un gidonu normal bisiklete göre tepkilere oldukça hassastır. Kısa süre için bile olsa tek elle kullanmak beceri istiyor. Yüksek hızlarda (20-25 km/s) tedirgin ediyor.
- Bisikletin şekli şemali çok güzel, dikkat çekici. Trafikte en dar yerlerden bile geçebiliyor.
- Bisikletin temizliği konusunda biraz takıntılıysanız, Dahon'u katlarken sele borusu, gidon borusu sürtünmeden kaynaklı bir miktar çiziliyor. Katladıktan sonra tekerleri üzerinde hareket etmiyor. Eğer gideceğiniz yere bir süre elde taşımak isterseniz 12 kg beş dakika sonra kolunuzu ağrıtıyor.

Şahsi kanaatime göre katlanır bisiklet gerçek bir bisiklet sürme deneyimi yaşatmıyor. Sizin yerinizde olsam sabit maşalı bir şehir&gezi&hybrid bisiklet alırdım.
 
@Tuna Bozkurt

@Evliya

@hardal

Bisikleti saklama yönünden sıkıntı yaşıyorum. Okula gittiğimde bisikleti koyacağım yer sağlıklı olarak değil. Afyon-istanbul-ısparta arası seyahat ediyorum yanımda taşımak isterim. Çok hız tutkunu değilim zaten. Geze geze gitmek istiyorum. Umarım pişman olmam bir deneyeceğim şansımı :)

Bunarada aldığım bisiklet dahon değil. Çok güzel bir bisiklet aldığımı düşünüyorum. Katlanınca tekerler dönebiliyor. Çok daha hızlı katlanıyor otomatik kilit sistemi var. 3 vitesli. Çok şık. Gelsin bakalım tecrübelerimi aktaracağım :)
 
Geri