Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet alacaklara mini rehber

Scudo

Selam
Trek'deki kampanyadan bir bisiklet alabilirsiniz bu durumda .
(link)

Selam.
Trek'in 13" boy bisikletini önerecektim ama bütçe çok kısıtlı.. 2. el bakmak lazım..

erkek 31 yaşındayım,boy 175, kilo 73. spor amaçlı kullanacağım,sıklıkla şehiriçi kullanacağım, haftada 4 gün. . ayırdığım bütçe 1500 ytl.

ERKEK 18 YAŞINDAYIM BOY 1.95 KİLO 98 .GENEL OLARAK ŞEHİR İÇİNDE (SPOR AMAÇLI) BİNECEĞİM HAFTADA 5-6 GÜN(GÜNDE 2-3 SAAT KADAR) BÜTCE 600 YTL (BİANCHİ ORİON DÜŞÜNÜYORUM UYGUNMUDUR YADA BAŞKA ÖNERİLERİNİZ VARMI?) BENİM DAİMA BİR HEVESİM OLMUŞTUR YOL BİSİKLETLERİNE KARŞI FAKAT DAHA EVVELDEN HİÇ KULLANMADIM HUYUNU SUYUNU BİLMEM DRAG BLADE(600YTL) GÖRMÜŞTÜM BANA UYGUNMUDUR VE DAĞ BİSİKLETLERİ İLE KULLANIM AÇISINDAN ÇOK FARK VARMIDIR? TEŞEKKÜRLER:rolleyes:

yaş-16
boy-180
kilo-80

haftada 3 gün (en az) şehir içinde bazende arazide (yazlıkta) spor amaçlı

400 ün üstüne çıkamıyorum

sanırım sedona borla alıcam ne dersin gürsel abi

Boy : 1,70
Kg : 60
Amaç : Uzun yol,seyahat ve gezinti, arazi kısacası her zaman ve her yerde
Nerede Bineceğim : her yol koşulunda (uzun yol,arazi,şehir içi kıacası her yerde)
Ne sıklıkla Bineceğim : 365 gün
Bütçe : 400 - 500 YTL

Erkek 22 yaş 1.81 boy 63 kilo.
Spor ve gezi amaçlı her gün bineceğim. Genelde şehirde ama toprak yollar da olur. Bütçe 350-400 ytl

Erkek
yaş 19
boy 180
kilo 60
Şehir içinde kullanıcam
500 ytl civarı
tesekkurler

Bu fiyata oldukça iyi bisikletler var.. Kilonuz fazla değil..28" bisiklet düşünürseniz Corratec'lerde iyi modeller var.. Bulursanız Kron CT 1000 de fiyatına göre iyi bisiklet.. Trek'lerde 7000 serilerinden elimizde 15 ve 20" kaldı..Bunlarda da %30 kampanyası devam ediyor..Yukarıda reklamı olan sitelere girerseniz sanırım iyi bir bisiklet bulursunuz.. Yukarıda yazdıklarım bizde de mevcut tabii ki..
Seklamlar..

Merhaba..
Yol bisikletleri adı üstünde sadece düzgün asfalt yollarda kullanım için iyidir.. Oldukça süratli yol alırlar. Ama frenleme mesafeleri ve konforları MTB'lere oranla daha azdır. İnce lastiklerle fazla yük taşıyamazsınız. Ayrıca cüsseli bir kullanıcı en küçük bir dikkatsizlikte lastiği patlatabilir, jantı yamultabilir. MTB ile yol bisikletlerinin evliliğinden doğan "hybrid" (melez) bisikletler de iyi bir çözüm olabilir.Bunlar MTB'lerin konforunu ve güvenliğini, yol bisikletlerin de hızını bir ölçüde birleştirirler..

Cüssenizi hesaba katarsak belki bir MTB iyi olabilir. Drag Ontario, Sedona, Kron XC 1000 serisi olabilir...Sedona'larda 260-390 dolara iyi bisikletler var.. Bunların Large ( 19-20")olanlarına bakın. Orion'un fiyat-kalite oranını karşılatırın..Bence diğer markalar ağır basıyor..Sizin bütçeniz içinde Trek bisiklet kalmadı malesef..

Çoğunlukla şehirde binecekseniz, az dişli (sonradan da değişebilir) lastikli aluminyum kadrolu bir MTB düşünün derim..

• Beğen
Tepkiler: ertr

Selam..
Sedona Borla aldın mı acaba?.. Bu mesajları atlamışım ben:(

Selam..
Bisikleti aldın mı acaba?
Bu fiyatlara marka bol.. Drag, Sedona'lara bak derim..

Bu fiyatlar yine Drag ve Sedona'yı işaret ediyor:) Kron diyemiyorum çünkü 21 v. modeli 280 EU..

Selam..Düz lastikli bir MTB.. Sedona veya Drag'ın bu fiyatlara iyi modelleri var. Kron XC 1000 21 v. de olabilir.

1- Bayan
2- 1,63 boy
3- 53 kg.
4- Bütçe 2000 ytl. civarı
5- kullanım h.içi 2 sa,hafta sonu 5 sa
6- oturduğum yer çok yokuş,yürüyerek çıkarken bile zorlanılıyor ve uzun yollar.yağmurda da kullanabilmeliyim,çamur filan.
7-esas sorum scott markalarda kadro boyu 14-15'' bulabilir miyim.seneye almayı düşünüyorum.giant istiyordum ama 16'' kadroyu denedim pek rahat edemedim.araştırma yapmadan önce trek düşünüyordum ama forumu biraz okuyunca scotta karar kıldım.yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

Erkek, yaş 41, boy 180 cm, kilo 88, amaç spor, gezinti, kullanım yeri genelde şehir içi, belki dağ-tepe, kullanım sıklığı haftada 3-4 gün 1-2 saat süre ile, bütçe max 1500 YTL civarı. Mümkün olduğunca hafif bir bisiklet olmasını tercih ederim, sürat için değil ama boğazda oturduğum için yokuş çıkmam gerekebilir. Kesinlikle sorunsuz bakım gerektirmeyen veya bakımı kolay bir bisiklet olmalı, birşeyleri tamir etmekten yoruldum artık, amacım sadece biraz egzersiz yapmak ve kilo vermek ama zevk alarak binebileceğim bir bisiklet olması ve kaliteli olmasını da isterim tabiiki.
2. el düşünmüyorum.
Teşekkür ederim.

@murex4951

Merhaba
Kusura bakmayın biraz geç cevap oldu..
Elimizde 2005 bir Trek 6500 disk var.. 775 EU fiyatı var. 15,5" kadro boyunda tavsiye ederim..
Selamlar..

Geri