Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Alarmı??

Çok güzel bir ürüne benziyor. Aksesuar listeme ekliyorum ... =)

Scudo
9V pille çalışan, uzaktan kumandalı alarm:
sahibinden.c*m İlan no: #43138803

@TrekOnur

dealextreme'den edinmiştim bu alarmı, oldukça hoş, zevlki, araba kilidi gibi bir hava yaratıyor uzaktan kumanda ile kitlerken; fakat hala dışarda deneme şansım olmadı çünkü güvenli bir yere monte edemedim. Selenin alt iç tarafına monte etmek istedim, boyu metal cubukların arasına girmesine engel oldu. İçini açtım, şimdi boyunu kücültmeye çalışıyorum dışını modifiye ederek. Beceremezsem başka bir yere monte etmek zorunda kalacağım, fakat en göze görünmez, güvenli yer hala selenin altı gibi geliyor.

Sesi içerde fena değil, gösterdiğim kuzenler kapat kapat, çok ses çıkarıyor diyorlar ama dış mekanda ne kadar uzaktan duyulur, yorum yapamıyorum.

Herşeye rağmen bisikleti kilitleyip, cık cık diye uzaktan kumanda da kilitliyormuş gibi yapmak çok hoş :D

Bahsettiğiniz ürünü bende kullanıyorum, alarm çalışır vaziyetteyken sadece bisikleti salladığınızda ses çıkartıyor, ancak şöyle bir şey var. Alarma dokunduğunuzda ya da vurduğunuzda ötmüyor ve pil yuvasıda dışarda çok basit etkisiz duruma getirilebilecek bir alet.

@Berker Turan
Katılıyorum...

Cihaza telaşla vuran biri bile kapağı (-bknz. 38. saniye) yerinden çıkartabilir. Zaten yere baktığı için 9V'luk ağır pil sallanacaktır veya kablosundan kurtulup alarm susacaktır. Şu inceleme vidyosuna bakar mısınız, ne kadar basit ama renkli tuşları ile şirin bir şey...:)

Arkadaşlar kısaca açıklayım .çocuk ayakkabıları var bilirsiniz hani yanan topuk olanlar hassasiyet sensörü onun ile aynıdır.diğerinde ayak harekete başladığı zaman yanıyor bisiklette ise sadece kımıldaması yeter

Geri