Bisikletiniz öncelikle hayirli olsun, ucakla gelecekse hic bir sorun cikmaz merak etmeyin. Sadece 30-50euro arasi bir kargo tutari oluyor. (Kargo ücretinin miktari sirkete bagli)
Bence 200€ya normal almissiniz, sadece XTR aktarici 70-80€ ikinci elde ediyor birde XTR'in Karbon bacagi varsa 100€ üzeri ikinci elde.
Yalniz arkadaslar downhill tavsiyesinde bulunmuslar, sakin yapmayin yoksa allah korusun sonunuz hic hayirli olmaz. Bu bisikletle hafif cakili arazilere felan girebilirsiniz problem yok ama Downhilli gectim Trail inisinede sakin girmeyin.
@Tolga Çelebi
Tolga RockShox Dart masalar maesef havali olmuyor aksine RS'nin en alt seviyesi oluyor ama yinede suntourdan falan iyidir.
@Tolga Çelebi Yorum sorulduğu için kendi yorumumuzu söyledik, işe gidip gelme amaçlı kullanacağım diyince ben de amaç dışı dedim, hayırlı olsun demek ayrı arkadaş yorum istemiş sizce nasıl? fiyat hakkında yorumunuz nedir? gibi...
aramıza hoşgeldiniz. bisikletiniz hayırlı olsun kazasız bol bol pedallayın inşallah. ben de bir şehir bir yol bisikleti var. imkanım olsa koyacak yer ve para bir dağ, bir katlanır, bir tandem, bir de kargo bisikleti alırım hemen. hepsinin yeri ayrı.
@Malik altuntaş
Marktplaats.nl sitesinden aldım. Teşekkür ederim. Bu siteden teklif veriyorsunuz. Eğer satıcı verirse kargo ile veya elden gidip alıyorsunuz.
@yusufaksu
Teşşekür ederim
@Mehmet Tuğrul CANBAŞ
Çok
@tugrulboraerkil
Teşşekür ederim
Yorum yapan tüm arkadaşlarıma çok teşşekür ederim. Bisiklet bencede çok faydalı bir hobi. Hem spor, eğlence ve ulaşım aracı. Daha ne olsun ki bi taşla üç kuş
Hayırlı olsun bisiklet güzel cok yıpranmamıs parcalar kaliteli yeni baslayan birine göre cok cok iyi ayrıca işe gidip gleirken kestirme olsun yada zevk olsun yada uzatma olsun falan diye bu bisikletle cok zevk alarak dilediginiz her yola girebilirisiniz . fiyatıda gayet iyi . Bisikleti aynı fiyata 650 tl ye falan satmaya kalksanız forumdan begenmediginizde bi kac gün içinde satılır sizde daha amacınıza uygun olanı alabilirsiniz sevmezseniz.
@Uğur Recep AKGÜL
Teşekkür ederim bisikletim geldi bugün ilk defa işe bisikletle gittim. süper bişeydi otobüsle bir saate gittiğim yolu 35 dakikada gittim.hedefim buna en az bir yıl binmek sonrasında duruma göre daha hafif, daha şehir içi için bişey almak tabiki donanım seviyesini de yükseltmek komple xtr neden olmasın tabi ki avrudan ve ikinci el
@bulentdasci hayırlı olsun güzel bisiklet kazasız sürüşler ben pek anlamam yeni yeni öğreniyorum da suluğun arkasındaki bağlantı ne işe yarıyor onu merak ettim
@erol__152
bağlantı derken "air" yazanı kastediyorsan havalı süspansiyon sistemi bende pek anlamıyorum. zaten çalıştıramadım da dağdan iniş yapan biasikletlerde oluyormuş genelde