Scudo Sports

Bisiklet alemine hoş geldim. Bu da benim bisikletim

Scudo
bence açıları olsun parçaları olsun her yola gidilebilicek bi bisiklet fakat bence lastiklerinizin dişleri ağır arazi için gibi geldi bu lastikler asfaltta sizi fazlaca yorar gidiş ve frenlemeniz törpülenir biraz daha düz yada sık dişli bi mtb lastiği almanızı tavsiye ederim hayırlı olsun güzel bi tercih yapmışsınız bu parçalar bulunan bi bisiklet için aldığınız fiyat çok güzel bence hayırlı olsun :)

@Asım Hulusi Leblebicioğlu
TEŞEKKÜR EDERİM İŞE GİDİP GELMEYE BAŞLADIM. YOKUŞLARDA YORULUYORUM BİRAZ. DEDİĞİNİZ GİBİ LASTİĞİ BİRAZ İDARE EDİYİM DE DEĞİŞTİRECEĞİM. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.

@LeventK.
TEŞEKKÜR EDERİM. BAYAĞI HOŞ BULDUM.

@bulentdasci öncelikle hoş geldiniz aramıza ikinci olarak eğer downhill yapmaya karar verirseniz ki bence bisikletiniz downhill için fazlaca uygun bulunduğunuz şehirdeki bisiklet gruplarını araştırın derim:)

@big bike
TEŞEKKÜR EDERİM.HOŞ BULDUK. DOWNHİLL BENİ, BENCE BİRAZ AŞAR. ŞUAN HEDEFİM İŞE GİDİP GELMEK. SONRASI NI BİLEMEYİZ TABİ

Abicim gidon boğazını değiştirirsen daha şık gözükecek

@Yakup24
nasıl bişey almalıyım sence

@massaget
İnce lastik hiç kullanmadım, dolayısıyla farkıda bilmiyorum aslında sence ne kadar fark eder?

@bulentdasci baya fark ediyor özellikle yokuşlarda deneyin olabilecek en inceyi alın memnun kalırsınız...

@massaget
Buna biraz biniyimde ilk işim lastikleri inceltmek olacak. teşekkürler.

@bulentdasci
Abi senin gidon boğazı yukarı dönük mtblerde genelde daha yatık kullanılıyor .estetik açısından dedim pek marka bilmem

@bulentdasci
Abi senin gidon boğazı yukarı dönük mtblerde genelde daha yatık kullanılıyor .estetik açısından dedim pek marka bilmem

Öncelikle hayırlı olsun, bisikletle yaşama hoş geldin :) bisiklet gayet güzel istediğiniz işlevi fazlasıyla yapabilir. Fakat biraz kullandıktan sonra, biraz da bisiklet hakkında araştırma yaptıktan sonra bir şehir bisikleti almanızı tavsiye ederim. Şehir bisikleti adından da anlaşıldığı gibi şehir içerisinde bu tarz bisikletlere göre daha konforlu olacaktır ve daha fazla eğleneceksiniz; keyifli pedallar... :harika:

• Beğen
Tepkiler: bulentdasci
Hayırlı olsun cok şık bisiklet hoşgeldinizz

• Beğen
Tepkiler: bulentdasci
Hayırlı olsun , orta suspansiyonda kilit var gibi goruyorum bu yuzden asvalttada asiri uzmez diye düşünüyorum guzel makine bol pedallar (kamyonlara dikkat) :)

Bisiklet kesinlikle downhill kategorisine uygun değildir lütfen yönlendirirken dikkat edelim abilerim kardeşlerim.

@cyan1
Teşekkür ederim. Hoş buldum gerçekten
@cyan1

@kasapogluu
Teşekkür ederim . Kamyonlar hep aklımda, minübüsler ve aniden açılabilecek araç kapıları
@kasapogluu

@ercst0rm
Teşekkür ederim. Hoş bulduk

@samet.senel
Teşekkür ederim. Nasip bakalım. Dediğiniz gibi şehir için mutlaka şehir bisikleti en güzeli

• Beğen
Tepkiler: kasapogluu
Hocam siz o bisikleti en aşşağı 1500'e satabilirsiniz bozmadan bütün olarak. Bisikleti dağıtırsanız bir kaç malzemesiyle aldığınız fiyatı çıkarırsınız. Benim tavsiyem bisikleti satıp, kendinize bir şehir bisikleti almanız ama yok uğraşmam diyorsanızda içiniz rahat olsun o bisiklet yarı yolda asla bırakmaz :D lütfen ekipmanınızı tastamam kuşanıp şehirde bisikletinizi sürün, hayırlı günler..

Geri