Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet alıcaz önerileri bekliyorum..

Tepki
0
Selamlar öncelikle foruma yeni katıldım ve bisikletleri araştırırken buldum biz kardeşim ve bana ortak kullanmak amaçlı bisiklet alıcaz 330liraya kadar limitimiz var ve kartla alıcağımızdan dolayı 0 almak zorundayız benim eski bisikletim bisan-ihlas'lardandı bizim için şehir bisikleti veya dağ bisikleti olmasının pek bi anlamı yok uzun süre kullanabiliceğimiz dayanaklı bi bisiklet arıyoruz tabiki belirttiğim fiyata kadar ben bisanın bisan spx 3100 modeline baktım sizce bu bisiklet iyimi yoksa daha iyileri varmıdır bütçeme uygun.. yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar iyi forumlar

Scudo
Amortisörsüz modellere bakmanızı tavsiye edebilirim. Salcano'nun excel 26 ve mountaineer modellerini önerebilirim.

anladım usta peki neden amortisörsüzlere bakalım eksisi artısı nedir bana göre amortisörlüler görüntü olarak daha iyi ondan soruyorum

sahibinden.com dan kartla alabilirsiniz 2. elleri.hatta finans karta taksit imkanınada başladılar.330 a daha iyi 2. el olur sıfırdan.Bianchi Speed modelini edinebilirsiniz o fiyata güzel bir bisiklet.

Misal benim sattığım:
(link)

sehiriçi çoğunluk olarak gezeceksen arka amortisörlü modeller sürekli yaylanma yapar rahatsız eder. salcano mountanieer gayet hoş bir bisikletti bakmıştım ben

amortisörlü almanı tavsiye ederim tümsek vs yerlere geldiğinde otobüs gibi tıs tıs gidersin amortisörsüz ise taşa sert bir şekilde düşmüş gibi hissedersin bianchi veya salcano tavsiye ederim ;)

amortisorlu modellere bak ama sadece ön amortisor olsun onlara bak onlar daha iyidir

iyi de pedala basarken de gücünüzü abzorbe ediyor. gücünüz direkt tekerlere mi aktarılsın yoksa süspansiyonla emilsin mi?

@ilker ates

300 liralık bisikletteki zoom neyi absorbe ediyor allah aşkına :) Çukurda zor sallanıyor :D

Arkadaşlar bende Salcano NG650 disk fren dağ bisikleti var. Pek memnun değilim. Bana 1000 liraya kadar dağ bisikleti önerebilir misiniz?

Arkadaslar benim arkadasda bir mtb istiyor hidrolik olarak ne onerirsiniz simdiden tesekkurler

Geri