Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet alırken alınacak diğer araç ve gereçler

@Aspar

İlk olarak kaskı nereden aldınız güvenilir bir satıcı danmi yoksa mahalle bisikletçisindenmi bunların arasında çok büyük bir fark var çünkü bağzen 30-40 TL'lik kaskı sana kaliteli marka diye 80-90 tl'ye verebilirler bunu bir araştır birde şu seçenek var adamın elinde belki 1 yıldan uzun kalmış olabilir yani onuda bir soruştur bence baktın bisiklet kaskı üretileli 2 yıldan fazla olmuş hemen atman lağzım çünkü kaskında diğer eşyalar gibi bir kullanım ömrü vardır ve düştüğünde seni korumuyacaktır gelelim kaskın kullanılmıyacak hallde bence çok pahalıya kaçmadan btwin in bir kaskını alabilirsin
Yol bisikleti için
(link)
Dağ bisikleti için
(link)
Bunlar bence uygun ha dersen bunları test ettinmi hiç fırsatım olmadı ama koruyacağını düşünüyorum hemde görüntüsü güzel gelelim far mevzusuna ne tür ışık kullandığını bilmiyorum ama sağdece alt kısmını bulman biraz zor büyük ihtimalle başka ışık alman gerekicek:)

Scudo
@Aspar
Silikon aparatlar var onun için, Özceylan Bisiklet'te vardı internet sitesinden bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Merhabalar bisiklete yeni başladım. Bisikletim mosso wildfire. Şehir içinde ve kısa mesafelerde bineceğim.
Kısacası bana ön-arka far, kask, korna ve benzeri uygun fiyatlı kullanışlı ekipman tavsiye ederseniz çok sevinirim. Link atarsanız daha iyi olur. atmazsanız marka model yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Hepinize merhaba !
Forumu uzun zamandır okuyorum bu ilk postum Pazartesi nasipse gocciama kavuşacağım :)
İse gidip gelmek (7 + 7km ) icin kullanacağım aksam arabamda muhafaza etmeyi düşünüyorum (corsa )
Port bagaj yerine sırt çantası kullanmak istiyorum (tavsiyelere açığım )

Bisiklet harici alacaklarım
Vizörlu kask
Işık takımı
Sele
Yama seti
İç lastik
Z linear patlak önleyici şerit
Baradin fren Papuc takımı
Giyo pompa
Dikiz ayna

Lazım olan olacak unuttuğum fazla bulduğunuz birşey var midir ?

Öncelikle 5 yıl sonra yeni bir bisiklet aldım.
Bisiklet Bianchi aspid 47.
Bu bisiklet için donanım almam lazım(ışık ön arka.kask.km saati. kadroya takılan çanta ws.)
Bunlar için toplam 230 TL bütçem var.
Bisiklet konusunu çok bilmiyorum o yüzden yardım lazım. Mümkünse hepsi aynı siteden olsun

Merhaba,
Bisiklet ve forumda yeniyim...Salcano marka bir şehir bisikletim var.Bisiklet konusunda henuz bilgi sahibi değilim.Forumları takip ederek umarım olurum. Bir aksesuar arıyorum ama adını bilmiyorum. Bisikletin ön kısmına bir taşınabilir jbl hoparlör takmak istiyorum.Onu takacagım böyle saat kayısı gibi bir sey var.Tutturucu mu diyorsunuz, öyle bir şey.Adı nedir ve sadece o tutturucuyu nerden bulabilirim.Yani böyle bir sey satılıyor mu daha dogrusu..Yardımcı olursanız sevinirim.Tesekkurler.

buldum, tesekkurler, hatta sipariş ettim.İlgilenen varsa
Plus Silikon Bisiklet Far Tutucu

Matara Kafesi,Matara,Kask,Eldiven,Gözlük,Park Ayağı,Bagaj (Tur için),Zil,Sele Altı Çantası,Pompa,Bisiklet Kilidi,Ön ve Arka aydınlatıcı,Kask Aynası,Çamurluk vs

merhabalar
yeni konu açmak istemedim :) başlığın uygun olacağını düşündüm
ortalama 200 lira bütçe ile kask önerebilir misiniz? hava alabiliyor olması önemli malum saçlar :srnsml:

Merhabalar Bisan marka eski bisikletimin kitinin anahtarı kayıp oldu bu kilit için uygun bir anahtar bulunabilir mi?

Dosyalar

• IMG_20190814_215114.jpg
    IMG_20190814_215114.jpg
    381,1 KB · Okunma: 28
  • IMG_20190814_215230.jpg
    IMG_20190814_215230.jpg
    343 KB · Okunma: 28
merhaba, bisikletim için ön ve arka ışık aldım. usb ile şarj edilmiyor ama piyasada doğru düzgün, kaliteli bulamadım.
ürün şu: (link) (cateye hl el135)

amazon amerika'dan ucuza geliyor. yorumlar iyiydi orda, türkiye'de pek inceleme bulamadım.
arka için ise (link) (gearlight'ın kendi üretimi) aldım. bu usb ile şarj ediliyor. bu markayı forumda birisi önermişti, dediğine göre kaliteliymiş. bakalım arıtk.

alınması elzem başka ürünler varsa tavsiyelere açığım. kask için araştırmadayım, akıllı km sayacı da almak istiyorum ama ateş pahası biraz erteleyeceğim.

Matara Kafesi,Matara,Kask,Eldiven,Gözlük,Park Ayağı,Bagaj (Tur için),Zil,Sele Altı Çantası,Pompa,Bisiklet Kilidi,Ön ve Arka aydınlatıcı,Kask Aynası,Çamurluk vs

@dunkelgluck
Eklemek gerekirse; yedek iç lastik, bisiklet yama kiti, bisiklet alyan anahtarı

İlk önce iyi bir marka ve sağlam olan bir kask elbette zaten çoğu kişi biliyor ama yine de söyleyelim gerisi zamanla alınır.

merhaba, bisikletim için ön ve arka ışık aldım. usb ile şarj edilmiyor ama piyasada doğru düzgün, kaliteli bulamadım.
ürün şu: (link) (cateye hl el135)

amazon amerika'dan ucuza geliyor. yorumlar iyiydi orda, türkiye'de pek inceleme bulamadım.
arka için ise (link) (gearlight'ın kendi üretimi) aldım. bu usb ile şarj ediliyor. bu markayı forumda birisi önermişti, dediğine göre kaliteliymiş. bakalım arıtk.

alınması elzem başka ürünler varsa tavsiyelere açığım. kask için araştırmadayım, akıllı km sayacı da almak istiyorum ama ateş pahası biraz erteleyeceğim.
BENCE +GÖZLÜK ŞART BİLGİNİZE.

Karbon bisiklet ise, tork anahtarı mutlaka lazım.

merhaba,
aşağıda ki ön farı almak isterim ama teknik bilgi paylaşımı yapan olursa sevinirim, arka ışık var.
akşamları kısa mesafeler sürüş yapacağım. yeni vergi sisteminde fiyat 85 tl şuan çeviri buna 1 adet %18 1 adet %20 ve 1 adet %5-7 vergi mi eklenecek.
teşekkürler

(link)

@jettthasan bu üründe ekstra %20 ötv alınmıyor. amazon'da durum böyle çünkü. sadece %20 gümrük vergisi kesilir.

@Erol Kethüda ben kadro üstü çanta üçgen çanta sele altı çanta aldım kadro üstü çantaya telefon şarj kabloları peçete ıslak mendil powerbank şarj aleti gibi eşyalarımı koyuyorum üçgen çantayı zaten takım çantası olarak kullanıyorum sele altı çantaya da patlak yama kiti yedek lastik yara bandı mendil kablo pil gibi şeyler koyuyorum bence her şey çantaya bakar

Dosyalar

• M1Z4a9.jpg
    M1Z4a9.jpg
    640 KB · Okunma: 32
merhaba aranıza yeni katıldım. Doüru yeremi soru sorucam bundanda emin değilim kusuruma bakmayın.Bu bisikletin gidon boğazının vida yeri tutmuyor ve gidon düşüyor. İnternetten alttaki resimdeki gidon boğazını buldum bu benim bisiklete takılırmı?
6f2f75aa-87cd-407c-beec-03da476ad4af.jpg 03214c99-a178-41c7-909f-3e6a0ce604d7.jpg09ce4b4f-a56a-4f5a-9487-cc4947340a1a.jpgbfda4492-9d54-467e-ab25-ac5e3b6eba0d.jpgf6e07ae3-3092-464f-8a75-f5b4fd7d0b9d.jpg

Geri