Carlosito1907
Üye
- Tepki
- 41
- İsim
- Emre turan
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Binmiyorsun diye binenleri kiskanma 😂😂Bisikleti alıp kiralayacaksınız kredi çekin.
Bisikleti alıp kuryelik yapacaksanız kredi çekin vb.Kısacası bisikleti bir çeşit para kazanma aracı olarak görüp ondan para kazanacaksanız kredi çekin.Yoksa tüketim amaçlı olan hiçbirşey için kredi çekmenin doğru olmayacağı gibi bisiklet almak için de kredi çekilmez.
Reel faizle nominal faiz arasında deli gibi fark var bundan dolayı kredi ile ne alırsak alalım da denilmez. Öyle bir durumda alacağınız şey paraya en hızlı çevrilebilir konvertibilitesi yüksek bir mal alınır. Bisiklet bu şartlara en iyi derecede pek uymaz.
Winter is coming. We can't eat an ipad, a bicycleBinmiyorsun diye binenleri kiskanma 😂😂
Hem zaten ben kredi çekersem;Binmiyorsun diye binenleri kiskanma 😂😂
Kendi imkanlarımla almaya kalksam 2 ay maaşı unutmam gerek, başka yol kalmıyor abi 😅Winter is coming. We can't eat an ipad, a bicycle
Hem zaten ben kredi çekersem;
Çektiğim kredi ile bir bisiklet alınabiyorsa, ben o krediye başka bişeyler alıp o krediye takla attırır iki bisiklet alırım.
Soyle soylim benim kart limitim 50 k. Küsur 20 bine 12 ay nakit avans taksit yaptırdım. Faiz oranı da 1.36 imişKonuyu görünce baktım da kredi kartı limitmin %10u kadar avans veriyor. Değişmeden önce ne kadardı bu tutar? Enpara kullanıyorum
İhtiyacı olan için iyiymiş değerlendirmek lazımSoyle soylim benim kart limitim 50 k. Küsur 20 bine 12 ay nakit avans taksit yaptırdım. Faiz oranı da 1.36 imiş
Kalktı artık o tren.İhtiyacı olan için iyiymiş değerlendirmek lazım
Yukarıda çetin abi yazmış kaldırılmış 6 taksite düşürmüşler.İhtiyacı olan için iyiymiş değerlendirmek lazım
hayır ilk ben ekonomistim demiştim1.36 dan alın alın 12 ay ödeyin dedim dinletemedim. Kredi kartına taksitli nakit avans limitlerini aşırı dusurmusler ve taksit sayısı maksimum 6 olmuş. Ben ekonomistim demiştim değil mi?