Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet almak istiyorum fiyat/performans hangisi

ben de drag one kullanıyorum. param buna yetti. ama memnunum. drag markasını tavsiye ederim
 
Scudo
salcano hakkında pek iyi şeyler duymadım. sanırım fiyatı bu yüzden daha uygun. kron'un ve whistle'ın kadro'ları hoşuma gidiyor. bugün, sedona borla ve diğer modelleri yeniden inceleyeceğim. bu sefer göz zevkime göre v tiplerine biraz daha ağırlık vermeyi düşünüyorum.
 
@evren gün

Tüm secenekleri degerlendir.Salcano'ları sona bırak düşünürken en son onu degerlendirirsin.Başt Kron,Whistle,Sedona degerlendir derim bende.
 
  • Beğen
Tepkiler: evren gün
evet arkadaşlar sonunda bisikletime kavuştum :)

tüm modelleri, yeniden saatlerce gezip inceledikten, arkdaşımla defalarca konuştuktan sonra, en nihayetinde whistle 1162 modelini almış bulunmaktayız.

büyük vites iki de iken ses geilyor. birde geçişler tam istediğim gibi değil. biraz canımı sıktı bakalım onu da halledebilirsem herşey çok güzel. istediğim kadroyu aldım..

(link)

ilgilenen arkdaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.

şimdi önemli olan diğer ekipmanlara sıra geldi.

eldiven var, gözlük var.

kask, dolgulu tayt, ışık gibi eklentilerde sıra
 
Hayırlı olsun simdiden.Bir bakımdan sonra kendine gelecektir canınız sıkılmasın kutulanma işleminde kalibrasyonu bozulmus olabilir.Benim de ses geliyordu bisikletciye götürdüm ve ses kesildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: evren gün
teşekkür ederim.

belimin rahatsızlığından dolayı satmayı düşünüyorum :(
bir kaç kere bindim belim her defasında ağrı yaptı. belimde daha öncede ağrılar oluyordu ama bu sefer biraz fazla oldu. bir doktora görünücem bakalım.
 
hayırlı olsun, uzun zamandır bisiklete binmiyorsan başlarda olur öyle, daha hemen başında satmayı falan düşünme :( vücut hamlıktan kurtulunca herşey daha güzel olur, üzüldüm hemen satıcam dedin diye :(
80-100 km. kadar yol yaptıktan sonra servise bakıma götür, ayarlarını tekrar yapıp vidaları sıktılarmı tüm ayarlar yerine oturur. whistle'ını tüm bianchi servislerine götürebilirsin. öyle ilk günden satmak falan yok :)
 
Eğer bisiklet sürmenize baglıysa önce size uygun kadro boyu sectiniz mi ona bir daha dikkat edin, ayrıca bende uzun süredir bisiklet sürmedigimden yaklasık 1 haftadır cok fazla yüklendigim icin şu an ufak agrılar icindeyim :) mümkünse terli durmayın ayrıca en rahat sürdügünüz pozisyona ayarlayın kendinizi
 
arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum. bisiklet sürmek belime iyi geldi sanırım, belimde herhangi bir ağrı kalmadı. kendimi çok daha iyi hissediyorum.

artık hayatım boyunca pedal çeviricem.
 
Geri