Scudo Sports

Bisiklet almanın zorluğu

@Bahadır Gürel

Sanırım en doğru şeyi ilk paragrafınızda söylemişsiniz. Ben herhalde çok önemsiyorum. Cevremdekilere "banane/sanane" demeye alışın diye zorluyorum ama sanırım ben bu ıkı kelımeden cok uzak bı hayat suruyorum. dar ve muhafazakar bı cevrede de değilim. ailenin de hıcbır zaman baskısı olmadı. ama sanırım bu baskı olmayış cevreye karsı mı yahut aıleye karsı mı sorumluluk hıssi yükledi bilmiyorum..
o değil de bu forumla iyiki tanısmısım. tesekkurler enfes/bilgilendirici yorumlar ıcın..

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Scudo
Mutluluğunuz önceliklidir. O nedenle mutlu olduğunuz şeyleri yapın. Toplumumuzda en kolay şey akıl vermek, bakın ben bile oturduğum yerden size akıl veriyorum. Bana bisiklete neden biniyorsun otomobile terfi et diyen ODTU makine Mühendisliğinden arkadaşım oldu. 1996 yılında. Ben anlam veremedim zira ben otomobile binenlere acıya rak bakıyordum o zamanlar ve halen de fikrim değişmedi. Bisiklet konusunda ilk kararınız marka ve model için doğru karardır. Daha secenek ararsaniz kafanız karışabilir. Sonuçta bütçe sizin ama çok düşünmeyin bisiklete hemen binin. Son bir ayrıntı olarak 36 yaşında gittiğim bir psikiyatrist yaşınız artık fazla bisikleti birakmalisiniz demişti ben o psikiyatrist ı biraktim. biran evvel alın o bisikleti bir An evvel özgürleşin.

İnsanlarda almış bir ben bilirimlik; bir bilirkişilik sormayın.. Arkadaş hiç mi bilmeyen yok? Hiç mi geri vites yok da hep biliyorsunuz ya? Yunus Emre Tabduk Emre dergahında yıllarca boşa mı zaman harcamış? Sadece "bilmiyorum" diyebilmek için? Bu nasıl bir egodur da her şeyi bilirsiniz? Karşınızdakinin tercihlerine kadar her şeye karışır; her yaptığını yanlış görür düzeltmeye kalkarsınız?

1. Soru için düşüncelerim bunlardır... Alacağınız bisikleti güle güle kullanın ;)

evet hocam,çevremde öyle biriLERi var :) taytımla,kaskımla,sabah bisiklete çıkmamla ve hatta bisiklete verdiğim o kadar parayla dalga geçenler var.Hatta bir tanesi şuan yol bisikletine başladı.yarın,ONCA PARA VERDİĞİ BİSİKLETİNİ ALIP,KASKI VE TAYLI İLE SABAH BİSİKLETE ÇIKICAZ BERABER :)

Geri